Sense confiances davant d’un Burela necessitat

Sense confiances davant d’un Burela necessitat

L’equip gallec visita aquest vespre el Palau (20h, Esport3) després d’acumular nou derrotes consecutives i a només un punt del descens

Andreu Plaza no es refia del Burela. L’equip gallec es troba immers en una dinàmica negativa i arriba el Palau amb la necessitat de sumar per evitar caure en posicions de descens. “Per ells cada partit és una final i això els converteix en un rival especialment perillós”, va advertir el tècnic blaugrana a la prèvia.

El Barça ja va superar al Burela a l’anada per 1-5, però des d’aleshores el conjunt gallec ha canviat d’entrenador. A mitjans de gener, Tomás de Dios va substituir Daniel Ibañes a la banqueta després que el Burela quedés eliminat en les semifinals de la Copa del Rei davant del Xota. Entre la plantilla del Burela destaca un exblaugrana, Joan Miñano, que va ser porter del filial blaugrana fins la temporada passada.

El Barça afronta el partit d’aquest vespre davant del Burela després de perdre el liderat de la lliga dissabte passat a Gran Canària (6-6). Aicardo continua de baixa, juntament amb les absències ja conegudes de Lozano, Bateria i Rómulo. Els joves del filial Xavi Cols i Sergio González cobreixen aquestes absències. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut