Saragossa, una pista històricament difícil

Saragossa, una pista històricament difícil

En les últimes cinc visites en Lliga a Saragossa, el Barça suma tres victòries per la mínima, un empat i una derrota

El Barça Lassa de futbol sala afronta un partit complicat aquest dissabte a Saragossa (19 h, Esport3). El tècnic Andreu Plaza i Marc Tolrà ja han advertit que el Ríos Renovables és sempre un rival incòmode per la defensa en zona que practica. A més, cal tenir en compte que en els últims anys al Barça Lassa li ha costat molt guanyar a Saragossa. L’equip que entrena Santi Herrero manté el bloc dels últims anys, amb l’incombustible Nano Modrego com un dels principals perills atacants del conjunt aragonès. El Ríos Renovables ja s’ha enfrontat aquesta temporada a tres dels equips més perillosos de la Lliga, amb un balanç d’un empat contra El Pozo (4-4) i dues derrotes contra Inter i Palma.

El Barça Lassa, per la seva banda, afronta el partit amb confiança després de golejar en l’última jornada l’Aspil-Vidal Ribera Navarra (7-1) i amb una ratxa de cinc triomfs seguits a la Lliga. Andreu Plaza no arrisca amb Bateria i prefereix no forçar el seu retorn. L’ala brasiler afronta el tram final de la recuperació de les molèsties al genoll. El tècnic i Marc Tolrà han advertit dels perills del Ríos Renovables davant la premsa a la prèvia del partit.

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del FC Barcelona Lassa

“Afrontem el partit amb bones sensacions després d’una setmana d’entrenaments molt bona. Juguem contra un equip que segur que serà complicat a casa seva i hem treballat per afrontar el partit en les millors condicions”.

“El principal perill del Saragossa és que practiquen una defensa en zona molt particular. Hem treballat l’atac contra aquesta defensa. Per la resta, sabem que són un equip molt competitiu i si no van més ben classificats és perquè el calendari no els ha afavorit i ja s’han enfrontat a El Pozo, el Palma i l'Inter”.

“Amb Bateria estem treballant juntament amb els Serveis Mèdics del Club per millorar el seu to físic i el seu to muscular perquè quan torni ho faci al 100%. El que volem evitar són noves recaigudes. No tenim cap pressa i ell tampoc l’ha de tenir, perquè el calendari no ens exigeix ara mateix i volem fer-ho bé. No volem arriscar”.

Declaracions de Marc Tolrà, jugador del FC Barcelona Lassa

“Venim d’un partit molt bo a casa contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, vam jugar bé i vam ser dominadors. Ara ens trobem amb un rival que històricament no ha estat còmode per a nosaltres. Ells juguen totalment diferent de la resta dels equips i serà un partit molt més complicat del que tothom pot pensar”.

“Ells practiquen una defensa en zona molt diferent de la resta d’equips. I, a més, han mantingut el mateix bloc de jugadors aquestes últimes temporades. Són jugadors molt experimentats i ens exigiran molt. Són un equip molt lluitador i l’experiència dels últims anys demostra que tocarà estar molt alerta”.

“Ara mateix necessitem resultats positius per reforçar la confiança, però està clar que estem en línia ascendent i cada cop ens entenem millor entre nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut