Saragossa – FC Barcelona Lassa: Empat per mantenir-se tercers (3-3)

Aicardo, Adolfo i Roger han marcat els tres gols dels blaugranes en un partit en què els d’Andreu Plaza han pogut retallar un punt al Movistar Inter, segon a la LNFS

El FC Barcelona Lassa suma un nou punt a la LNFS després d’empatar davant el Saragossa (3-3). Un empat que, tot i que deixa els d’Andreu Plaza a tres punts del líder, el Palma Futsal, escurça la diferència amb el Movistar Inter, que ha perdut precisament contra el Palma (5-0). Un resultat, el que s’ha viscut a la pista del Saragossa, que ha estat obert i disputat fins al final de l’enfrontament, però que s’ha decidit als primers 15 minuts, amb el total dels sis gols vistos.

Els primers a trobar la porteria han estat els blaugranes, que han començat bé perquè han aprofitat el bon rendiment per transformar-lo en gols. Tant és així que, al minut 1, Ferrao ha conduït la pilota en un contraatac ràpid i Aicardo, sense deixar que la bola botés, ha obert la llauna de vaselina (0-1, minut 1). Només dos minuts més tard, i aprofitant el desconcert local, Adolfo ha fet el segon des del segon pal (0-2, min 3).

Els locals, però, s'han despertat de la mà de Víctor Tejel -que ha disparat amb la dreta sense que Paco Sedano pogués evitar l’1-2 (minut 3)- i de l’entrada al terreny de joc de Nano Modrego, un dels principals perills en atac del conjunt aragonès. El jugador del Saragossa, de fet, ha aprofitat un xut de falta per empatar (2-2, minut 5). A partir d’aquí, el Saragossa ha crescut i Richi ha avançat el seu equip al marcador per primera vegada (3-2, minut 9). Els d’Andreu Plaza, però, no han deixat gaire temps de marge entre el 3-2 i el 3-3 i, al minut 15, una acció defensiva de Marc Tolrà ha possibilitat que aquest s’anticipés i deixés la pilota als peus de Roger perquè marqués a porteria buida (3-3, minut 15).

No es mou el marcador

A la represa s’ha viscut la igualtat sobre el terreny de joc i els protagonistes han estat els porters dels dos conjunts. El Barça Lassa ha intentat sorprendre els rivals, però la defensa en zona els ha incomodat. Fins a l’últim sospir, els homes d’Andreu Plaza han jugat en vertical buscant el gol de la victòria, i fins i tot han jugat amb porter jugador per invertir tots els esforços en atac. Tot i això, el Saragossa ha protegit els espais i han acabat l’enfrontament amb l’empat a tres al marcador. La propera jornada els homes d’Andreu Plaza tenen l’oportunitat d’allunyar-se del seu immediat perseguidor a la competició, ElPozo Múrcia, que és quart a la Lliga Nacional de Futbol Sala amb 14 punts.