Rómulo, subcampió del món

Rússia perd la final del Mundial de Colòmbia davant l’Argentina (4-5)

No ha pogut ser. No hi ha hagut cap jugador del Barça que s’hagi proclamat campió del món a Colòmbia. Rómulo era l’únic dels set blaugranes que disputaven el Mundial que s’havia classificat per jugar la final amb Rússia, però la seva selecció ha perdut contra l’Argentina en el partit decisiu per 4-5.

Tot i sortir des de la banqueta, Rómulo ha jugat gairebé tota la final. Rússia s’ha avançat al marcador al minut 15 mitjançant Eder Lima, però l’Argentina ha pogut capgirar el marcador abans del descans amb gols de A. Vaporaki i Cuzzolino. A la segona part, la mateixa història. Tot just un minut després que Rússia fes el 2-2, l’Argentina aconseguia dos gols més mitjançant Brandi que deixaven el marcador en 2-4. Rússia se l’ha jugat amb el porter jugador, i l’Argentina ho ha aprofitat per marcar el 2-5 a falta de dos minuts amb un xut de llarga distància de C. Vaporaki. Al final, Rússia ha posat emoció al partit amb dos gols de Lyskov i Lima, però res ha pogut evitar que l’Argentina es proclamés campiona del món.

Rómulo tornarà aquesta setmana a Barcelona com a subcampió del món per iniciar una nova etapa al Barça Lassa. El brasiler nacionalitzat rus ha fet un gran Mundial, ja que ha marcat tres gols, ha repartit tres assistències i ha exercit de líder de la selecció russa sobre la pista.