Rómulo jugarà la final del Mundial

Rómulo jugarà la final del Mundial

El jugador brasiler nacionalitzat rus ha vist des de la graderia, per sanció, la victòria de Rússia en la semifinal contra l’Iran per 4-3

El Barça Lassa de futbol sala tindrà un representant a la final del Mundial de Colòmbia que es disputarà el proper dissabte a les 21.30 (hora de Barcelona). Serà Rómulo Alves, un dels líders del combinat rus. Tot i perdre’s la semifinal d’aquesta passada matinada per sanció, Rómulo ha vist com la seva selecció ha derrotat a l’Iran i s’ha classificat, per primera vegada en tota la història, per a la final del Mundial.

El rival de Rússia a la final serà el vencedor del Portugal-Argentina que es disputa aquesta propera matinada. Rómulo és, fins ara, un dels jugadors més destacats del Mundial. Al marge de liderar a la selecció de Rússia sobre la pista, també presenta unes estadístiques impecables amb 3 gols marcats, i 3 assistències de gol repartides. Rómulo ha de ser un dels puntals del nou projecte del Barça Lassa d’Andreu Plaza per a aquesta nova temporada. El jugador brasiler nacionalitzat rus ja va fer l’stage d’Andorra amb la resta de l’equip a principis de juliol i podria reincorporar-se la setmana que ve convertit en nou campió del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut