fcb.portal.reset.password

Rómulo celebra la victòria contra Espanya | FIFA.COM

Dels set jugadors del Barça Lassa que han participat al Mundial de Colòmbia, ja només segueix en competició el brasiler nacionalitzat rus Rómulo Alves. Aquesta passada matinada Rússia ha superat Espanya per 6-2 en partit de quarts de final, la qual cosa fa que Sedano, Juanjo i Aicardo quedin eliminats i hagin de tornar a Barcelona.

Les baixes de Lozano i Aicardo han suposat una llosa massa pesada per a la selecció espanyola i l’actual campiona d’Europa no ha pogut amb Rússia, més fresca quant a l'aspecte físic. Amb aquest resultat, i amb l’eliminació la setmana passada del Brasil de Dyego i Bateria en mans de l’Iran, ja només queda Rómulo com a únic jugador del Barça Lassa supervivent al Mundial.

El proper obstacle que hauran de superar Rússia i Rómulo per intentar ser a la final del Mundial serà la selecció de l’Iran, la gran sorpresa de la competició. La semifinal Rússia-Iran es disputarà la matinada de dimarts a dimecres (2 h, hora de Barcelona).

Bateria i Dyego ja s’entrenen aquest dilluns, i Lozano ja és a Barcelona

A l’espera de saber el pla de vol de tornada dels internacionals espanyols Paco Sedano, Juanjo i Aicardo, el que ja és segur és que Bateria i Dyego es reincorporen aquest dilluns als entrenaments amb el grup. Andreu Plaza ha programat doble sessió de matí i tarda per començar la setmana. D’altra banda, Sergio Lozano ja és a Barcelona i aquest dilluns passarà consulta mèdica per programar els timings de l’operació al genoll dret.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();