Rafa López i Maxi Rescia, amb ganes de derbi

Rafa López i Maxi Rescia, amb ganes de derbi

Rafa López s’enfrontarà per primera vegada al seu exequip amb la samarreta blaugrana, i el campió del món Maxi Rescia s’estrenarà al Palau Blaugrana en el Barça-Catgas Energia Santa Coloma de dissabte (20,30 h Esport3/ Teledeporte)

Un derbi sempre és especial, però aquesta vegada encara ho serà més per a dos dels protagonistes del partit. Són Rafa López, que va arribar al Barça ara fa un mes i mig i que s’enfrontarà al seu exequip; i Maxi Rescia, que mai abans ha jugat al Palau Blaugrana i que debutarà a la pista blaugrana convertit en la gran estrella del seu equip després de guanyar l’últim Mundial amb l’Argentina.

Els dos amics s’han trobat aquest dijous al Palau per fer-se la tradicional fotografia prèvia al derbi en un acte carregat de fair play i simbolisme. Rafa López reconeix que enfrontar-se als seus excompanys serà “una sensació molt bonica i molt especial”. “Fa només dos mesos que estava allà i serà un partit amb molts sentiments a flor de pell perquè el Catgas a mi m’ho ha donat tot i perquè hi conservo molts amics”, explica. Per la seva banda, Maxi Rescia reconeix sentir-se “molt il·lusionat” a les portes del seu debut al Palau. “He vingut moltes vegades d’aficionat i la veritat és que serà molt bonic, perquè un derbi sempre és especial i perquè tenim ganes de revenja després del 3-4 de l’anada”, explica Rescia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut