Puja el nivell d’exigència

Puja el nivell d’exigència

El Barça Lassa inaugura a Burela (21h, www.lnfsdirecto.es ) un mes de novembre carregat de partits contra rivals que posaran a prova la solidesa de l’equip

Pescados Rubén Burela, Llevant a la Copa, Aspil-Vidal Ribera Navarra, Saragossa, i El Pozo de Múrcia. Aquests són els rivals als quals s’ha d’enfrontar el Barça Lassa durant aquest mes de novembre que tot just comença. Acabada la fase d’enlairament, amb quatre victòries consecutives, l’equip vol evitar les turbulències i es disposa a agafar definitivament la velocitat de creuer. La primera prova: la visita a la pista del Pescados Rubén Burela, un desplaçament complicat contra un rival perillós que, segons Plaza, “lluitarà per estar entre els 8 primers”.

De moment, Burela només ha sumat tres punts en aquest inici de Lliga. Va ser en l’últim partit a casa contra Santiago Futsal (6-5). Els de Daniel Ibañes, però, han tingut un calendari molt complicat, amb derrotes contra el Palma Futsal, el Movistar Inter i el Xota, equips de la part de dalt de la classificació. “Tenen una plantilla molt compensada”, adverteix Plaza. De l’equip gallec destaca especialment el pivot Chano, que acaba d’estrenar convocatòria amb la selecció espanyola. Per al partit contra el Barça, Ibañes recupera Isi, que es va perdre el partit contra Xota per un trencament fibril·lar. I cal tenir en compte que arriben tocats Bruno Petry, que arrossega una contractura, i Iago Míguez, per un procés gripal.

El Barça arriba a Burela amb Rómulo, absent contra el Gran Canària per motius personals que el van obligar a viatjar al Brasil, i sense Bateria, que s’ha quedat a Barcelona fent tractament de les molèsties que arrossega al genoll esquerre. Els d’Andreu Plaza intentaran seguir amb la bona ratxa de les visites recents a Vista Alegre. Des de l’ascens dels gallecs el 2012, quatre partits disputats amb tres victòries blaugrana i un sol empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut