fcb.portal.reset.password

Joselito serà protagonista al Torneig Vila de Ripollet | Miguel Ruiz-FCB

Segon test amistós de la pretemporada per al Barça Lassa aquest divendres contra el Toló de la Primera Divisió francesa a les semifinals del Torneig Vila de Ripollet. Per a aquest partit, Andreu Plaza compta amb sis jugadors del primer equip: Ferrao, Marc Tolrà, Joao Batista, Roger Serrano, Joselito i Diego Quintela, que podria tenir alguns minuts, tot i que continua recuperant-se de la lesió a la mà esquerra. Completen la convocatòria els jugadors del filial Miquel Feixas (porter) i Sergio González i els juvenils Yeray Valiente (porter), Hugo Alonso i Khalid Bouzid.

El rival a la semifinal és el Toló TEF de la Primera Divisió francesa, entrenat per Lluís Bernat. És un equip que ha crescut molt aquests darrers anys i que el 2015 va arribar a ser subcampió de França, després de perdre la final contra el Kremlin-Bicetre United. L’altra semifinal del torneig la disputaran l’equip amfitrió, el FS Ripollet, contra el filial del Pozo Múrcia (19.15 h). Els partits pel tercer i el quart lloc i la final es disputaran aquest mateix dissabte, dia 3 de setembre, amb els horaris següents: tercer i quart lloc (16 h), i final (20 h).

El Barça Lassa Juvenil també disputa el Torneig

El Torneig Vila de Ripollet també es disputa en categoria juvenil. El Barça Lassa juvenil juga aquest divendres contra el FS Ripollet (18 h) i demà, dissabte, contra el Sant Julià d’Andorra (12 h). La fase final es disputarà demà, dissabte, amb els horaris següents: tercer i quart lloc (17.30 h), i final (18.30 h).

Tornar a dalt