Ple de victòries de tots els equips de la secció

Ple de victòries de tots els equips de la secció

És la tercera vegada aquesta temporada que guanyen en un mateix cap de setmana l’Aleví, l’Infantil, el Cadet, el Juvenil, el filial i el primer equip

La secció de futbol sala del Barça Lassa viu un moment dolç. El primer equip és líder de Primera i ha encadenat 10 victòries consecutives, mentre que el filial també lidera la Segona Divisió i ja suma 15 partits invicte. A més, el Juvenil ha guanyat els 20 partits de lliga disputats fins ara i té 18 punts d’avantatge al capdavant de la classificació quan encara falten 10 jornades per acabar la lliga. De fet, cinc dels sis equips de la secció lideren les seves lligues, amb l’única excepció de l’Infantil que és segon a només un punt del líder, Les Corts Ubae.

Aquest bon moment s’ha traduït aquest passat cap de setmana en un ple de victòries de tots els equips de la secció. El primer equip va guanyar al Jumilla (6-1), el filial es va imposar a la pista del Prone Lugo (2-7), el Juvenil va superar al Natació Sabadell (7-1), el Cadet va golejar a Amposta (0-10), l’Infantil va guanyar a l’Escola Pia (1-7) i l’Aleví es va endur el derbi contra Catgas (4-1).

És la tercera vegada aquesta temporada que tots els equips de la secció aconsegueixen un ple de victòries. També va passar el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre, quan el primer equip es va proclamar campió de la Copa Catalunya i el filial va guanyar a Segovia (4-6); i el cap de setmana de l’11-12 i 13 de novembre, coincidint amb les victòries del primer equip a casa contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra (7-1) i el filial contra Rivas Futsal (6-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut