fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano, un dels jugadors destacats de la primera fase del Mundial | FIFA.COM

S’ha acabat la primera fase del Mundial de futbol sala de Colòmbia amb protagonisme destacat dels set jugadors del Barça Lassa que disputen la competició. Paco Sedano, Juanjo, Sergio Lozano i Jesús Aicardo amb Espanya, Bateria i Dyego amb el Brasil i Rómulo amb Rússia han guanyat els tres partits de la primera fase que han disputat i tots ells seran als vuitens de final del Mundial.

Espanya ha derrotat a l’Iran (5-1), a l’Azerbaïdjan (4-2) i el Marroc (4-3) amb bona nota per als porters Paco Sedano i Juanjo, i actuacions individuals destacades de Sergio Lozano i Jesús Aicardo, autors de tres gols cadascun d’ells en aquesta primera fase.

El Brasil, per la seva banda, s’ha desfet en aquesta primera fase d’Ucraïna (3-1), Austràlia (11-1) i Moçambic (15-3). Bateria ha fet dos gols i Dyego ha participat en comptagotes en els tres primers partits de la competició.

Per últim, la Rússia de Rómulo també ha guanyat els tres partits de la primera fase contra Tailàndia (6-4), Egipte (6-1) i Cuba (7-1). Rómulo ha fet de líder a la pista i va marcar dos gols en el partit contra Egipte.

Un cop acabada la primera fase, a partir d’aquest dimarts es disputaran els vuitens de final del Mundial amb els següents enfrontaments per als jugadors del Barça Lassa: Rússia-Vietnam, la matinada de dimarts a dimecres (00.30h); el Brasil-Iran, la matinada de dimecres a dijous (00.30h); i Espanya-Kazakhstan, també la matinada de dimecres a dijous (00.30h).

Calendari i horaris dels vuitens de final:

Rússia-Vietnam (dimecres dia 21/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Brasil-Iran (dijous 22/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Espanya-Kazakhstan (dijous 22/09, 00.30h –hora Barcelona-)

Tornar a dalt