fcb.portal.reset.password

Adolfo, Tolrà i Juanjo ja prepren amb l'equip el partit de diumenge contra Xota | FCB

Després d’una concentració de deu dies amb la selección espanyola, els internacionals blaugrana Juanjo, Marc Tolrà i Adolfo s’han reincorporat aquest divendres al grup i ja preparen amb la resta dels companys el partit de diumenge contra Xota.

Andreu Plaza continua recuperant efectius per afrontar un partit vital per mantenir el liderat a falta de només 3 jornades per acabar la lliga regular. Al marge dels internacionals, el tècnic ja pot tornar a comptar amb Paco Sedano, Sergio Lozano i Bateria per al partit contra Xota. Es manté obert fins a última hora el dubte de Ferrao, que continua recuperant-se de la luxació escapulohumeral a l’espatlla esquerra que es va fer en el partit contra Inter .

Sis ‘fitxatges’ per al playoff

Andreu Plaza veu com es continua buidant l’ infermeria de l’equip. Si el Barça va afrontar l’últim partit a Santiago amb set baixes, el tècnic recuperarà a pràcticament a tots els efectius de cara al playoff. A la bona notícia dels retorns de Lozano i Bateria, també està previst que ja estiguin a punt per al tram decisiu de la temporada Ferrao, Aicardo i Joselito. L’única baixa, doncs, serà la de Rómulo, que no tornarà fins a la propera temporada. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();