Partit d’entrenament del filial amb el Brasil

Partit d’entrenament del filial amb el Brasil

La seleçao continua preparant el doble amistós contra Catalunya a la Ciutat Esportiva i aquest dijous els homes de PC han aprofitat per agafar ritme de partit enfrontant-se al Barça B en una sessió d’entrenament conjunta dels dos equips

“Ens ho hem de creure”, cridava l’entrenador Xavi Closas des de la banqueta als jugadors del filial. I és que els joves del Barça B han viscut una experiència inoblidable aquest dijous a la tarda enfrontant-se, en un partit d’entrenament, a la millor selecció de futbol sala del món: el Brasil.

Per un dia els rivals eren campions del món i llegendes d’aquest esport com el porter Tiago, Fernandinho i Rafael, grans jugadors de la LNFS com Bruno Taffy i Matteus, i també referents del primer equip del Barça, com Dyego i Ferrao. Per tot plegat els nervis s’han deixat notar, sobretot a l’inici, tot i que el de menys era el resultat. Al final els dos equips hi han sortit guanyant. Per al Brasil ha estat el millor test per agafar ritme per als partits contra Catalunya, I per als joves del filial, un màster accelerat en futbol sala.

Feixas, Yeray, Iván, Cardona, Sergio, Amores, Bermusell, Oriol Miquel, Ury Santos, Parra, Xavi Cols i Luis Garcia somien tornar-se a trobar un altre dia amb el Brasil. Potser a la final d’un Mundial. De moment tots ells tornaran a partir de demà a la seva realitat. Ara toca centrar-se en la Segona Divisió. Són primers i aquest dissabte posen en joc el liderat contra el Segòvia (dissabte, 16 h, Ciutat Esportiva).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut