Palma Futsal – FC Barcelona Lassa: Son Moix torna a creuar-se en el camí (1-1)

Un gol de Chicho a tres minuts per al final iguala la diana inicial de Ferrao i els d’Andreu Plaza es queden a cinc punts del liderat de la LNFS

No ha pogut ser i el FC Barcelona Lassa de futbol sala no ha sumat els tres punts de la seva visita a Son Moix (1-1), pista en què la temporada passada tampoc es van treure gaires bons resultats. Aquest any ho ha tingut a tocar durant 37 minuts, després del gol inicial de Ferrao (0-1, min 1) i les diverses ocasions clares que ha salvat Carlos Barrón, però el gol de Chicho en el tram final ha evitat que el Barça arribi al partit contra l’Inter amb la possibilitat d’assolir el liderat de la LNFS.

En un partit elèctric, i amb un final totalment boig, els d’Andreu Plaza –que, això sí, segueixen mantenint la ratxa d’imbatibilitat (14 victòries i 3 empats)- no han pogut aguantar el 0-1 i se situen a cinc punts del primer classificat, el Movistar Inter, el rival que visitarà el Palau aquest dimecres (21 hores) quan faltaran cinc jornades per al final de la Lliga regular.

Bona entrada blaugrana

Amb el control, els d’Andreu Plaza han entrat millor i, ràpidament, han decantat el marcador cap al seu favor. Ho han fet després d’una passada llarga de Juanjo cap a Ferrao, que ha rebut d’esquenes, s’ha regirat i ha superat Barrón per fer el seu 24è gol a la Lliga (0-1, min 1).

Un gol que ha obligat el Palma a estirar-se però que, tot i que sí que ha envalentit els locals -una rematada de Paradynski (min 4), un parell d’accions de Tomaz (min 10) en què Juanjo s’ha mostrat molt encertat i una jugada de Carlitos (min 15)-, ha ajudat els catalans a jugar més plàcidament.

Perquè el Palma ha deixat uns espais que el Barça ha estat a punt d’aprofitar. Adolfo, Ferrao i Rafa López han posat a prova els reflexos de Barrón. La més clara, però, ha estat un penal que ha xutat Ferrao, però que de nou Carlos Barrón ha aturat (min 17).

Pressiona el Barça

El pas per vestidors ha dotat d’una marxa més el Palma, que s’ha abocat a l’atac. Però ha pecat de precipitació, no ha trobat el gol i el Barça ha estat a punt de treure rèdit. Així doncs, el 0-2 s’ha olorat en un control i xut potent de Ferrao que Carlos Barrón ha desviat amb la mà (min 27), en una jugada d’Adolfo que ha tret el porter (min 28), en un contraatac de Roger que ha tornat a anul·lar Barrón (min 28) i en un xut desviat de Rafa López (min 32).

El cop arriba a última hora

Els últims minuts, amb un Son Moix totalment abocat amb el seu equip, han estat molt emocionants, amb un Palma a la desesperada i un Barça que volia aprofitar les seves oportunitats. Un partit que encara s’ha tornat més boig amb la cinquena falta del Barça, que ha arribat al minut 32, i les expulsions de Marc Tolrà (min 36), amb vermella directa –es perdrà el partit de l’Inter per sanció-, i de Paradysnki (min 36), amb doble groga.

Després de resistir les envestides del Palma, però, ha estat en la doble falta de l’acció polèmica de Tolrà quan el Palma ha empatat. I això que en primera instància Juanjo ha aturat el xut d’Eloy Rojas, però no ha pogut fer res per evitar la rematada de Chicho en el refús (1-1, min 36). Un empat que ha arribat a pocs minuts per al final i que ha obligat el Barça a anar a per totes fins al final amb porter-jugador  –Dyego ha estat el jugador més perillós-, però al final el repartiment de punts ha estat una realitat.