Paco Sedano continuarà una temporada més al Barça

Paco Sedano continuarà una temporada més al Barça

El jugador i el Club acorden complir amb la totalitat del contracte signat la temporada passada, fins al juny del 2018, i desestimen fer ús de la clàusula per tallar la vinculació el proper mes de juny

El FC Barcelona Lassa ha acordat amb Paco Sedano la seva continuïtat al Club la propera temporada i complir amb la totalitat del contracte que vincula el jugador amb el Club fins al juny del 2018. Paco Sedano va renovar la temporada passada per dos anys amb una clàusula que permetia, tant al Club com al jugador, tallar el contracte a finals d’aquesta temporada, al juny del 2017. Sedano i el Barça Lassa desestimen fer ús d’aquesta clàusula i el jugador seguirà a l'Entitat fins al juny del 2018.

El proper serà l'onzè curs de Paco Sedano al FC Barcelona. El jugador va arribar al Club a l’estiu del 2007 procedent del PSG Móstoles, i des d’aleshores ha guanyat 20 títols de blaugrana, incloses tres Lligues, dues UEFA Futsal Cup, tres Copes d’Espanya i quatre Copes del Rei.

Paco Sedano s’ha mostrat molt satisfet de continuar al Barça Lassa una temporada més. “És un orgull que el Club continuï comptant amb mi una temporada més", ha dit Sedano. "Em trobo molt bé físicament i sempre he dit que m’agradaria retirar-me com a jugador al Barça. No em veig jugant en un altre equip”, ha explicat el porter de Móstoles i actual capità de l'equip.

Per Txus Lahoz, mànager esportiu de la secció de futbol sala, “el jugador s’ha guanyat la continuïtat amb el seu rendiment a la pista i també pel compromís que ha demostrat amb el Club i amb el nou projecte”. Segons Lahoz, ara mateix “Sedano és, sens dubte, un dels millors porters del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut