fcb.portal.reset.password

Miguel Andrés, actual segon entrenador del FC Barcelona, va passar una etapa de cinc anys a l’Interviú entre el 2005 i el 2010. Va arribar al club madrileny de la mà de Jesús Candelas la temporada 2005/06 i s’hi va estar fins al gener del 2010 quan decideix marxar de primer entrenador al Dina de Moscou. A l'Interviú fa d’entrenador assistent i preparador físic en l’etapa daurada del club, primer amb Jesús Candelas a la banqueta i després amb Juanlu Alonso. Durant aquests anys guanya 1 lliga,  2 Copes d’Europa, 3 Copes Intercontinentals, 1 Recopa d’Europa, 2 Copes d’Espanya, 3 Supercopes i 1 Copa Ibérica. “Recordo aquell equip com el millor de la història del futbol sala, teníem una sensació de superioritat brutal sobre els rivals amb jugadors que marcaven les diferències com el porter Luis Amado, Schumacher, Gabriel, Torras, Marquinhos, Neto, Daniel. I allà, com aquí, només valia guanyar”, explica Andrés. De l’actual plantilla del Movistar Inter, Andrés va coincidir amb els porters Jesús Herrero i també amb el tanca Carlos Ortiz.

Curiosament des de que va marxar d’Interviú el 2010 no s’ha tornat a enfrontar mai a l’actual Movistar Inter. Dissabte serà la primera vegada i per a Miguel Andrés serà molt especial. “Al marge dels sentiments personals, té d’especial que s’enfronten el primer contra el segon i que una victòria ens reforçaria moralment”, argumenta Miguel Andrés. “Hem de ser fidels al nostre estil i jugar molt ordenats, amb això i un plus de ganes i agressivitat que mai falten en aquest tipus de partit doncs tindrem moltes opcions”, diu convençut.

Andrés s’encarrega de l’scouting del rivals, i per això coneix millor que ningú el potencial i els perills de l’actual Movistar Inter. “Ells fa anys que mantenen el mateix bloc, es coneixen perfectament, i juguen molt compenetrats. El seu fet diferencial és Ricardinho i la qualitat individual de la resta de la plantilla. També són el millor equip del món amb el joc de 4”, explica Andrés.

Miguel Andrés va arribar a Barcelona el passat mes de juliol per treballar al costat de Plaza i construir plegats un nou projecte guanyador per a la secció de futbol sala blaugrana. “Tenim un equip jove amb potencial per ser campió. Ara estem en un bon moment i necessitem guanyar partits com aquest de dissabte a la pista de Movistar Inter per guanyar confiança”, remarca Andrés. Dissabte sortirem de dubtes, en un dia que serà especial per a Miguel Andrés pel seu retorn a Torrejón.

Tornar a dalt