fcb.portal.reset.password

Andreu Plaza ho té claríssim. Més que mai cal anar partit a partit. Primer Palma, i després l’equip ja se centrarà en el partit de dimecres contra Movistar Inter. “Si volem aspirar a guanyar la lliga regular, primer hem de guanyar a Palma”, ha dit el tècnic. Si algú coneix bé al rival de diumenge és Joao, que ha jugat les últimes quatre temporades a Palma. “Serà molt difícil perquè són un equip que a casa sempre es fan molt forts, i encara més contra els equips grans”, ha dit el brasiler.

El de diumenge serà un partit amb molts atractius, entre d’altres el duel de golejadors Paradynski-Ferrao, 28 gols i 23 gols respectivament a la lliga. “Paradynski està fent una gran temporada i hem d’intentar anul·lar-lo perquè no marqui cap gol”, explica Joao. Andreu Plaza també reconeix que “són dos jugadors difícils de parar” tot i que adverteix que el Palma Futsal “és un equip molt complet i no és només Paradynski”.

DECLARACIONS D’ANDREU PLAZA, ENTRENADOR DEL FC BARCELONA

OBJECTIU: “Si volem aspirar a guanyar la lliga regular, hem de guanyar a Palma. Jo crec que Inter no fallarà, i si guanyem a Palma arribarem al partit de dimecres contra Inter en disposició de dependre de nosaltres mateixos. Però això serà dimecres. El primer que hem de fer és guanyar a Palma i a tots els que venen, perquè crec que Inter no fallarà i això encara ens motiva més”.

DESPLAÇAMENTS: “Ens queden tres sortides a Palma, Santiago i Jaén i les tres són complicades. Sobretot Palma i Jaén es juguen estar el més amunt possible en la classificació i segur que serà molt difícil. Els dos equips tenim pressió, cadascun per assolir els nostres objectius. A Palma ens espera un pavelló ple i un ambient molt fort en contra”.

RIVAL: “Palma no és només Paradynski, tot i que és un gran jugador i molt difícil de parar. Ells son un equip molt complet, amb bones rotacions i que sempre manté un ritme molt alt de partit. Tenen una porteria brillant, amb Carlos Barrón, jugadors experts com Vadillo, un entrenador amb caràcter i una gran plantilla amb Tomaz, Carlitos, Maico, Fávero i Joselito. Continuen sent un rival molt perillós tot i la davallada dels últims partits”

COPA:  “Ja hem oblidat la davallada de la Copa i estem centrats en el que ens queda que no és poc”.

DECLARACIONS DE JOAO BATISTA, JUGADOR DEL FC BARCELONA

RIVAL: “Contra Palma serà un partit molt complicat. Els conec bé i són un equip que a casa sempre es fan molt forts, i encara més contra els equips grans”.

SENACIONS: “Estic molt content de tornar a Palma. És una ciutat que em va acollir molt bé i conservo molts amics allà. Però ja he canviat el xip i intentaré aportar el meu granet de sorra per aconseguir la victòria pel Barça. Està clar que serà especial retrobar-me amb l’afició, però ja no serà tan estrany perquè ja tinc l’experiència del partit de la primera volta”.

JUANITO: “Juanito és un entrenador molt intens que transmet el seu caràcter a l’equip. Jugar fora de casa sempre és molt complicat, i una de les claus serà igualar o superar el seu nivell d’intensitat”.

PARADYNSKI: “Una de les claus serà parar a Felipe Paradynski. Està fent una gran temporada i hem d’intentar anul·lar-lo perquè no marqui cap gol”.

COPA: “Ja hem passat pàgina de la Copa i ara ens centrem en l’objectiu més bonic, que és la lliga. Falten sis partits i els playoff i només pensem en això”.

Plaza, optimista amb Lozano i Bateria

El tècnic del Barça ha revelat que la recuperació de Lozano i Bateria ja es troba en el tram final. “Els hi queda molt poc a tots dos, i si tot va bé en menys d’un mes podran estar”. L’objectiu de Plaza és que puguin tornar dues o tres setmanes abans d’acabar la fase regular perquè “agafin ritme de competició de cara al playoff”. El tècnic del Barça està convençut que “ens ajudaran molt”. 

Tornar a dalt