Llevant-Barça, als vuitens de la Copa del Rei

Llevant-Barça, als vuitens de la Copa del Rei

És una eliminatòria a partit únic i el matx es disputarà a València el 8 o 9 de novembre

El Barça Lassa ja coneix el rival dels vuitens de la Copa del Rei. Serà el Llevant, en una eliminatòria a partit únic que es jugarà a València (El Cabanyal) el dia 8 o 9 de novembre. El Barça ja s’ha enfrontat al Llevant aquesta passada pretemporada, en un partit que els d’Andreu Plaza van guanyar per 3-0, amb gols de Roger, Ferrao i Adolfo.  Per accedir als vuitens de la Copa, el Llevant va eliminar al Naturpellet Segovia (2-4), mentre que el Barça Lassa va superar al CCR Castelldefels (2-3).

El Llevant serà un rival perillós per al Barça. Després de les tres primeres jornades de lliga, els granota ocupen la desena posició de la taula, amb una victòria, un empat i una derrota. A nivell de precedents, el Barça Lassa ha guanyat les dues últimes temporades a la pista del Llevant per un marcador idèntic de 2-6.

El sorteig dels vuitens de la Copa ha deixat emparellaments molt interessants. Els més destacats: Catgas Energia Santa Coloma-Movistar Inter, i Palma Futsal-El Pozo, en el que serà la repetició de la final de la temporada passada. La resta d’emparellaments seran aquests: Noia-Xota; Valdepeñas-Saragossa, Ribera Navarra-Burela; Jumilla-Jaén i Gran Canaria-Peñíscola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut