fcb.portal.reset.password

El Barça recupera el liderat després d'una victòria treballada a Santiago | Óscar Amoedo

El Barça Lassa torna a ser líder de la lliga després de la victòria a Santiago (2-3) i la derrota de Movistar Inter contra Jaén (4-7). El Barça li ha retallat sis punts a Movistar en dues jornades i ara encapçala la classificació amb un punt d’avantatge sobre el conjunt madrileny a falta de tres jornades pel final de la lliga regular.

Ara la lliga s’atura quinze diez per la disputa del preeuropeu de Polònia amb la participació dels blaugrana Tolrà, Adolfo i Juanjo amb la selecció espanyola. La competició es reprendrà el dia 16 d’abril amb un Barça Lassa-Xota al Palau. Els d’Andreu Plaza jugaran dos partits seguits a casa. Després de Xota, el dia 22 d’abril contra Catgas Energia Santa Coloma també al Palau. I en la última jornada el Barça visitarà la pista del Jaén (data i hora per confirmar).

Oxigen per recuperar efectius

Amb l’aturada de la lliga, Andreu Plaza guanya quinze dies per recuperar alguns dels lesionats. Ferrao, Joselito, Paco Sedano, Bateria, i fins i tot Sergio Lozano, podrien tornar a jugar el dia 16 d’abril contra el Xota. 

Tornar a dalt