fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano, en una acció de l'Espanya-Kazakhstan | FIFA.COM

Dues lesions han afectat la plantilla del Barça Lassa en les últimes hores. Joselito presenta una fractura sense desplaçament del tercer metacarpià de la mà dreta que s’ha fet en un xoc fortuït entrenant-se. La lesió implica la immobilització de la mà amb una fèrula. L’evolució de la lesió marcarà el seu retorn a la competició.

D’altra banda, Sergio Lozano es va lesionar al genoll dret durant el partit de vuitens de final del Mundial de Colòmbia entre les seleccions d’Espanya i el Kazakhstan. En les properes hores està previst que se li facin proves mèdiques. Les proves se li faran a Cali, on es desplaça avui mateix l’expedició de la selecció espanyola. Els serveis mèdics del Futbol Club Barcelona estan en contacte amb els serveis mèdics de la Federació Espanyola de Futbol desplaçats a Colòmbia per determinar l’abast de la lesió.

La bona notícia és la favorable evolució de Diego Quintela de la fractura al tercer metacarpià de la mà esquerra. El jugador s’ha reincorporat als entrenaments amb normalitat.

Txus Lahoz es desplaça a Colòmbia

El mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txus Lahoz, es desplaçarà aquest divendres a Colòmbia per seguir in situ la fase final del Mundial. Lahoz té previst assistir al partit de quarts de final del Mundial, que enfrontarà Espanya contra Rússia i en què coincidiran tots els blaugranes que segueixen a la competició. D’altra banda, Bateria i Dyego van quedar eliminats del Mundial en perdre la selecció del Brasil contra l’Iran als vuitens de final a la tanda de penals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();