La teràpia de la victòria

La teràpia de la victòria

L’equip vol girar full de l’eliminació a la Copa del Rei brindant un triomf amb bon joc al Palau contra un Aspil-Vidal Ribera Navarra en línia ascendent (21 h, Esport 3)

El Barça Lassa s’enfronta aquest vespre a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra amb l’objectiu de sumar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga i, sobretot, recuperar les bones sensacions després de la derrota a la Copa a la pista del Llevant.

Els blaugranes, que no podran comptar encara amb Bateria, són tercers a la classificació empatats a punts amb el Movistar Inter i només un punt per darrere del Palma Futsal. Per la seva banda, l’Aspil-Vidal Ribera Navarra ocupa el dotzè lloc de la classificació amb només 4 punts, precisament aconseguits en les dues últimes jornades, després de guanyar a la pista de Santiago Futsal (2-4) i d'empatar en el derbi contra el Xota (2-2).

L’Aspil-Vidal Ribera Navarra presenta aquesta temporada un projecte renovat, amb set cares noves però que manté el segell de Pato, per cinquena temporada a la banqueta de l’equip de Tudela. “Va ser un jugador top i és un entrenador fantàstic”, diu d’ell amb admiració Andreu Plaza. Entre els nous fitxatges de Pato, dos exblaugranes que juguen cedits al Ribera Navarra: Ferran Plana i Oussama. El Barça Lassa i l’Aspil-Vidal Ribera Navarra ja es van enfrontar aquesta última pretemporada amb victòria blaugrana per 3-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut