La final i un bitllet per a Europa en joc

La final i un bitllet per a Europa en joc

El Barça Lassa buscarà a Múrcia una victòria amb premi doble en el tercer i decisiu partit de la semifinal contra ElPozo (13,15 Teledeporte/Esport3)

Aquest dissabte a Múrcia es decideix alguna cosa més que el finalista de la lliga. També hi haurà en joc un bitllet per a la propera edició de la UEFA Futsal Cup. “La lliga és el premi gros, però jugar a Europa la propera temporada és un premi addicional que té molt valor i li donem molta importància”, reconeix Andreu Plaza.

El Barça i ElPozo arriben al partit decisiu amb la sèrie igualada a una victòria. El Barça Lassa va respondre amb una golejada (5-1) a la derrota de fa una setmana  Múrcia (3-2). I per aquest motiu ara els blaugrana afronten el tercer partit amb la moral ben alta però amb els peus al terra. Adolfo ho té clar. “El 5-1 no haurà servit de res si no guanyem a Múrcia”, adverteix el colomenc. Andreu Plaza també sap que el partit d’aquest dissabte a Múrcia no tindrà res a veure amb el de dimecres passat al Palau. “Serà un partit molt igualat i d’emocions fortes”, vaticina.

ElPozo continua arrossegant les baixes per lesió d’Elías i Cardinal per al partit decisiu d’aquest dissabte, mentre que al Barça Lassa no hi ha novetats i Andreu Plaza repeteix convocatòria.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

CLAUS: “Espero un partit molt igualat i amb molta tensió. És un partit a cara o creu contra un equip molt bo i en una pista molt complicada. Nosaltres arribem amb la moral alta després del 5-1 i espero que siguem capaços de tirar-lo endavant. El que menys errors cometi i el que menys vertigen tingui de quedar eliminat tindrà molt guanyat”.

PREMI: “Està clar que el premi gros és la lliga, però jugar a Europa la propera temporada és un premi addicional que no és poc. Al contrari, és molt important per a nosaltres jugar la temporada que ve a Europa i per això una victòria tindria doble valor”.

Declaracions d’Adolfo Fernández, jugador del Barça Lassa

SENSACIONS: “Tenim la moral pels núvols després de la victòria de dimecres, però no servirà de res si no tornem a guanyar a Múrcia i deixem escapar la final. Hem de passar pàgina ràpid i centrar-nos només en el partit de demà, que serà molt difícil. Ens ho deixarem tot a la pista per intentar guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut