La final de la il·lusió

La final de la il·lusió

El Barça Lassa busca trencar l’hegemonia de Movistar Inter a la lliga i afronta el primer partit amb l’objectiu d’aconseguir la victòria per recuperar el factor pista

Més que pressió, la paraula seria il·lusió. El Barça Lassa afronta aquesta nit a Torrejón el primer partit de la sèrie final contra Movistar Inter prevista al millor de cinc (21,30h, Pabellón Jorge Garbajosa, en directe per Teledeporte, Eurosport 2 i Esport 3). Serà la repetició de la final de la temporada passada, una nova oportunitat per al Barça Lassa d’acabar amb l’hegemonia de Movistar Inter. Els madrilenys són el rival a batre. Han guanyat les últimes tres lligues de forma consecutiva i són els actuals campions d’Europa.

El Barça Lassa arriba a la final en el millor moment de la temporada i amb la moral alta després d’eliminar a Palma Futsal i ElPozo en les dues primeres eliminatòries de play-off i certificar el seu bitllet per a jugar a Europa la propera temporada. Els blaugrana han recuperat el seu millor nivell després de superar una temporada molt complicada a nivell de lesions. Per la seva banda, Movistar Inter també arriba en bona forma i més descansat a la final després de superar la semifinal contra Xota en dos partits.

Baixes

Curiosament els dos equips tenen un dels seus porters sancionat. Ni Juanjo, per part del Barça Lassa, ni Jesús Herrero, per part de Movistar Inter, podran jugar el primer partit de la final per idèntic motiu. Els dos van ser expulsats amb vermella directa en el darrer partit de semifinals per tocar la pilota amb la mà fora l’àrea.

Precedents

El Barça Lassa ha guanyat els dos partits d’aquesta temporada contra Movistar Inter. A la primera volta, el Barça va assaltar el fortí de Torrejón amb una victòria per 3-4 amb gols d’Aicardo (2), Ferrao i Adolfo. I en el partit de tornada al Palau, el Barça Lassa va tornar a guanyar per 6-3 tot i les absències de Lozano, Bateria, Aicardo, Tolrà i Sedano. Els herois de la nit van ser Dyego, que va marcar un pòquer, i Ferrao, amb un doblet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut