La ‘canarinha’ visita el Camp Nou Experience

La ‘canarinha’ visita el Camp Nou Experience

La selecció brasilera de futbol sala aprofita l’estada a Barcelona per visitar el Museu del Barça i fer el Tour pel Camp Nou

El Brasil de futbol sala està portant a terme un stage de vuit dies a Barcelona que culimarà amb el doble enfrontament contra la selecció de Catalunya els dies 29 i 31 de gener a Granollers i Sabadell. En el marc d’aquesta estada a Barcelona, tota l’expedició de la canarinha ha visitat aquest dimarts el Camp Nou Experience.

Amb el tècnic Paulo César de Oliveira al capdavant, els jugadors del Brasil han recorregut el Museu i han vist de prop les cinc Copes d’Europa i les cinc Pilotes d’Or de Leo Messi. També han recorregut el túnel de vestidors de l’Estadi i han sortit a la gespa. Al final del recorregut, l’expedició brasilera també ha visitat les instal·lacions del Palau Blaugrana.

El Brasil és considerada la millor selecció del món de futbol sala. Aquests dies s’entrenen a la Ciutat Esportiva preparant els amistosos contra Catalunya, en el que serà el debut de PC com a seleccionador. Entre els convocats hi figuren els blaugranes Ferrao i Dyego i els campions del món Tiago, Rafael i Fernandinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut