Juanjo es retroba amb El Pozo

Juanjo es retroba amb El Pozo

El porter va debutar a la LNFS al conjunt murcià, on va jugar durant set anys (2003-2010) abans d’empendre una trajectòria d’èxit al Movistar Inter, al Santiago Futsal i al Benfica

Si per a algú serà un partit especial l’enfrontament contra El Pozo de dissabte (13.15 h, Palau Blaugrana), aquest és el porter Juanjo Angosoto. Juanjo es retroba amb el club de la seva terra, El Pozo Múrcia, i també amb Duda, l’entrenador que el va fer debutar a Primera. Barça TV ha parlat amb Juanjo a la prèvia del partit contra El Pozo, i aquestes són les seves reflexions:

Partit contra El Pozo: “És clar que serà especial per a mi. El Pozo és l’equip que m’ho ha donat tot. És l’equip que em va fer debutar i que em va donar a conèixer. La gent d'El Pozo sempre m’ha demostrat un afecte molt especial i tinc un gran record de l’etapa al club”.

Duda: “Duda és un entrenador molt carismàtic. És molt competitiu i sap transmetre aquest esperit a l’equip. També treballa molt bé l’estratègia. És un tècnic que fa molts anys que es manté a l’elit i això no és casualitat”.

Els perills d'El Pozo: “No seria just destacar-ne només un jugador. Tots els futbolistes d'El Pozo et poden complicar la vida. Tenen una plantilla de molta qualitat, tots són bons”.

Com arriben els dos equips: “Som equips que ens trobem en una situación molt similar. Les dues plantilles hem patit molts canvis i encara estem en fase d’adaptació. Ells no van començar bé a la Lliga, però han anat a més. Igual que nosaltres, que anem millorant a mesura que ens coneixem millor entre nosaltres”.

La seva adaptació al Barça: “El cos tècnic i els companys m’ho han posat molt fàcil. El grup és molt bo, i quan arribes a un equip d’aquest nivell tot és més senzill. M’hi trobo molt bé, aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut