Juanjo, abans de rebre a l’Inter:

Juanjo, abans de rebre a l’Inter: "Aquest tipus de partits sabem jugar-los"

El porter del FC Barcelona Lassa està convençut que la clau serà fer un partit molt seriós en defensa

Si hi ha algun jugador del FC Barcelona especialista en clàssics aquest és Juanjo Angosto. És l'únic jugador de la lliga que ha jugat en els tres grans (Barça, ElPozo i l'Inter). Comparteix passat interista amb Bateria i el segon entrenador Miguel Andrés. Juanjo viu la seva primera temporada al club amb un balanç molt positiu fins ara. Tant ell com Paco Sedano estan rendint a un gran nivell, demostrant que el Barça Lassa té, avui en dia, la porteria millor coberta de la lliga. A la prèvia del partit contra l'Inter, Barça TV ha entrevistat a Juanjo i el porter murcià ha reiterat la seva confiança en l'equip davant d’un repte tan important.

Declaracions de Juanjo, jugador del FC Barcelona Lassa:

INTER: "Ens hi juguem molt i afrontem el partit contra l'Inter amb moltes ganes perquè nosaltres aquest tipus de partit sabem jugar-los i una victòria ens donaria una gran injecció de moral per seguir endavant".

CLAUS: "Hem de jugar un partit molt seriós en tots els aspectes, però sobretot en defensa perquè a dalt tenim molta qualitat i segur que algun gol farem. La clau serà fer un partit fort en defensa".

RIVAL: "Ells ho tenen tot. Són un equip molt compacte, a nivell indvidual amb un grup de jugadors tècnicament molt bons. Si en destaqués només a un seria injust. Per aquest motiu és tan important fer un partit perfecte en defensa ".

CLÀSSICS: "Encara no m'he pogut estrenar amb el Barça contra l'Inter. És un partit que a tothom li agrada jugar. És molt especial i ho serà encara més amb el nostre públic que sempre ens anima tant i crea un ambient molt especial ".

PRECEDENT: "Quan guanyes sempre ho recordes amb satisfacció. Allà vam fer un partit molt seriós i vam saber patir, que això sempre és important. És una bona referència per al partit de dimecres ".

AMBICIÓ: "El nostre equip està dissenyat per guanyar títols i ja hem demostrat que sabem jugar millor els partits importants que la resta, que ens costen una miqueta més. Tenim equip per competir i segur que afrontarem el partit amb ganes i ho farem bé ".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut