fcb.portal.reset.password

El protagonista de la setmana al Barça Lassa és, sens dubte, Joao Batista. El brasiler s’enfronta aquest diumenge al seu exequip, el Palma Futsal. “Ells em van fer venir a Espanya ara fa quatre temporades i els hi dec tot perquè allà he viscut uns anys molt bons i gràcies a ells ara jugo al Barça”, explica Joao.

“És clar que serà especial per a mi perquè és la primera vegada que m’enfronto al Palma, però estic preparat i només penso en guanyar”, diu Joao. “Guardo molts bons amics al Palma, sobretot els brasilers –Paradynski, Tomaz, Attos-, sempre estem de broma però a dintre la pista això ja s’acaba i només val guanyar”, explica el brasiler.

Per a Joao, el millor record de la seva etapa al Palma són “les dues últimes temporades i arribar a la final de Copa eliminant al Barça”. Ara, però, Joao ja no mira el passat i se centra en els objectius de futur: “els dos propers partits contra Palma i Inter són claus per a nosaltres perquè marcaran quin és el nostre nivell real i per això és essencial aconseguir la victòria.

Per a Joao “seria molt difícil” destacar un sol jugador del Palma. “Ells són forts com a equip i per això haurem de lluitar molt per aconseguir els tres punts”, explica. Aquest diumenge sortirem de dubtes: Barça Lassa-Palma Futsal (Palau Blaugrana, 18.30h).

Tornar a dalt