Guanyar el Jaén té premi

Guanyar el Jaén té premi

El Barça Lassa tanca la primera volta de la Lliga aquesta nit al Palau contra el conjunt andalús (21 h, Esport3) amb l’objectiu de proclamar-se campió d’hivern i assegurar la posició de primer cap de sèrie a la Copa d’Espanya

Últim partit de la primera volta aquesta nit al Palau contra el Jaén (21 h, Esport3). El Barça Lassa necessita la victòria per mantenir el liderat de la Lliga i assegurar-se la posició de primer cap de sèrie a la Copa d’Espanya. En cas d’aconseguir-ho, els blaugranes tindrien el privilegi de jugar en dijous els quarts de final de la Copa i guanyar un dia de descans respecte a la resta de rivals, a més d’evitar el segon classificat en la primera eliminatòria.

El rival, el Jaén, ja té assegurat el bitllet per jugar la Copa després de guanyar el Xota en l’última jornada amb dos gols in extremis de Solano i Mauricinho. Aquests dos jugadors són, precisament, dos dels principals perills del conjunt andalús, que també compta amb el porter Dídac Plana, cedit per part del Barça, com un dels seus referents.

Els dos equips arriben al partit d’avui sense pràcticament temps de recuperació després dels partits intensos de la jornada del cap de setmana passat. Amb la victòria a la pista del Catgas en el derbi, el Barça Lassa va sumar el sisè triomf consecutiu a la Lliga i va igualar la millor ratxa de la temporada passada. Aquesta nit el conjunt d’Andreu Plaza buscarà la setena victòria que li valdria el títol honorífic de campió d’hivern. Les úniques baixes del Barça Lassa continuen sent les ja conegudes de Bateria i Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut