FC Barcelona Lassa – Jaén Paraíso Interior: Golejada i campions d’hivern (5-0)!

FC Barcelona Lassa – Jaén Paraíso Interior: Golejada i campions d’hivern (5-0)!

En l’últim partit de la primera volta, els d’Andreu Plaza superen els andalusos per sumar la setena victòria consecutiva, mantenir la primera plaça i assegurar-se ser primer cap de sèrie a la Copa d’Espanya

Primer objectiu d’aquest 2017 assolit. I és que el FC Barcelona Lassa de futbol sala ha aconseguit tancar la primera volta de la LNFS com a campió d’hivern, després de mantenir la primera posició amb la victòria contra el Jaén Paraíso Interior (5-0). Un triomf, el setè de forma consecutiva i el primer de la temporada que arriba sense encaixar, que té un altre premi important: assegurar-se la posició de primer cap de sèrie a la Copa d’Espanya i, per tant, tenir el privilegi de jugar els quarts en dijous i guanyar un dia de descans respecte als rivals, a més d’evitar el segon classificat en la primera eliminatòria.

Conscients, doncs, que la victòria contra el Jaén valia doble, els d’Andreu Plaza han sortit a dominar el joc d’atac. Amb una pressió alta, i malgrat que el Jaén ha tancat bé els espais, els blaugrana han posat en problemes Dídac Plana. Tot i que no ha pogut evitar que els catalans marxessin al descans amb avantatge (2-0), el porter cedit pel Barça ha demostrat la seva qualitat en un parell d’intervencions de mèrit. Les més clares en l’inici, en una pilota morta que Marc Tolrà ha caçat (min 3) i en una potent rematada de Ferrao (min 4).

Els blaugrana, que han vist com només un parell de xuts de Mauricinho havien de fer intervenir Sedano, també han tingut el gol a tocar en una centrada d’Adolfo que no ha trobat rematador (min 12) i en un xut llunyà d’Aicardo que Dídac ha hagut de refusar com ha pogut, però que Adolfo no ha pogut aprofitar (min 12).  

Roger inaugura el marcador

La insistència ha tingut premi i, en una magnífica jugada individual de Roger, després de desfer-se dels defenses i batre Dídac amb un toc subtil, el Barça ha pogut celebrar el primer gol (1-0, min 15). No seria l’últim d’abans del descans, tot i que Dídac ha intentat evitar-ho, especialment en un xut a boca de canó de Ferrao (min 16). Malgrat tot, una canonada de Joao que s’ha acabat colant per l’escaire ha ampliat aquest avantatge (2-0, min 16).

Millor represa, impossible

El pas per vestidors no ha canviat el signe del partit. De fet ha millorat el guió, després que Dyego, veloç per l’esquerra, marqués el 3-0 amb un xut al primer pal de la porteria que, en aquesta segona meitat, ha defensat Dani Cabezón (3-0, min 21).  

Un resultat amb què el Barça no ha fet prou. Perquè amb la mateixa intensitat i concentració, els d’Andreu Plaza han continuat dominant, atacant i fent intervenir el porter del Jaén. Per contra, els homes dirigits per Dani Rodríguez s’han defensat provant alguna contra sense efecte i amb Jordi Campoy com a porter-jugador. Però al final ha estat Dyego el jugador que ha mogut el marcador, després de rebre una assistència magnífica de Tolrà i fer el seu cinquè gol en els darrers quatre partits (4-0, min 30). Finalment, Joselito ha tancat la golejada que permet al Barça ser campions d’hivern després d’aprofitar una assistència de Dyego i posar la maneta a l’electrònic del Palau (5-0, min 35).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut