FC Barcelona Lassa-Bisontes Castelló: Nota alta en el primer test (6-1)

L’equip d’Andreu Plaza supera el Bisontes Castelló per 6-1 amb gols de Ferrao (3) i dels nous fitxatges Roger Serrano, Joselito i Joao Batista.

El Barça Lassa ha disputat aquest dissabte el primer amistós de la pretemporada contra el Bisontes Castelló de la Segona B, en un partit que s’ha disputat a porta tancada al Palau Blaugrana. Tot i les nombroses baixes dels blaugrana per les convocatòries de fins a vuit jugadors del primer equip amb les seves seleccions i la lesió de Diego Quintela en un dit de la mà, el Barça Lassa ha fet un partit seriós i s’ha imposat per 6-1 contra un rival molt intens i que ha plantat cara en tot moment.

A les files del Barça Lassa han debutat amb gol els nous fitxatges Roger Serrano, Joselito i Joao Batista, tres dels únics cinc jugadors del primer equip a disposició ara mateix d’Andreu Plaza. Els altres dos són Marc Tolrà i Ferrao. El pivot brasiler ha marcat les diferències amb un hat-trick. També han jugat el porter del filial, Miquel Feixas, i els juvenils Khalid, Hugo Alonso, Luis García i Yeray Valiente.

A la primera part el Barça Lassa ha mogut molt bé la pilota i les ràpides combinacions en atac de Joselito, Roger i Ferrao han fet mal a la defensa del Bistontes Castelló. Roger ha obert la llauna en el minut 3, i s’ha anat al descans amb un 3-0 en el marcador. Cal destacar la bona actuació del porter del filial Miquel Feixas, molt atent en tot moment a les accions ofensives del rival. En la segona part, el Barça Lassa ha controlat el partit i Ferrao ha completat una gran actuació amb un hat-trick. Curiosament Joao Batista ha tancat la golejada amb el sisè gol, i d’aquesta manera s’han estrenat marcant els tres nous fitxatges que debutaven avui.

La propera cita, a Ripollet

El Barça Lassa disputarà la setmana que ve el torneig amistós de Ripollet. Divendres que ve a les 19h els blaugrana s’enfrontaran a les semifinals al Toulon, mentre que l’altra semifinal la disputaran el Ripollet contra el Pozo Múrcia. Dissabte que ve es jugaran els partits per al tercer i quart lloc i la final.