Estrena de play-off al Palau

Estrena de play-off al Palau

El Barça Lassa busca certificar l’accés a les semifinals de la Lliga amb una segona victòria contra el Palma Futsal (21.15 h Esport 3/ Eurosport2)

Nit de play-off al Palau. El Barça Lassa s’enfronta al Palma Futsal en el segon partit de la sèrie de quarts amb l’objectiu d’aconseguir una segona victòria que significaría el bitllet per a les semifinals. La setmana passada els d’Andreu Plaza van fer un partit molt seriós i van golejar el Palma a domicili (2-5). Per això l’objectiu d’avui passa per mantenir la mateixa mentalitat que en el primer enfrontament, evitar sobresalts i liquidar l’eliminatòria.

Per al matx d’avui, Plaza pot comptar amb tots els jugadors excepte amb el lesionat de llarga durada Rómulo. En canvi, el Palma Futsal té la baixa d’última hora del pivot Maico, per lesió. Els illencs afronten el duel amb poca pressió i amb “molt a guanyar i poc a perdre”, tal com va recordar ahir a la prèvia Rafa López. Un atractiu afegit del partit d’avui serà la continuació de la lluita pel Pitxitxi entre Ferrao (31 gols) i Paradynski (34 gols).

D’altra banda, i en cas de victòria blaugrana, el d’avui podria ser l’últim compromís d’Antonio Vadillo en actiu i de Juanito com a entrenador del Palma Futsal. El conjunt balear ja va anunciar abans del play-off el relleu del tècnic Juanito al final d’aquesta temporada, al mateix temps que Antonio Vadillo va fer oficial que es retira del futbol sala en actiu al final del present exercici. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut