fcb.portal.reset.password

Els jugadors s'ho han passat d'allò més bé amb els nens del Manent | SANTIAGO GARCÉS - FCB

Sedano, amb els més petits de la sessió | SANTIAGO GARCÉS - FCB

Bateria també ha gaudit fent d'entrenador dels més petits | SANTIAGO GARCÉS - FCB

Tolrà i Roger, després de signar autògrafs | SANTIAGO GARCÉS - FCB

Jornada diferent la que ha viscut aquest dimarts el FC Barcelona Lassa de futbol sala. I és que els d’Andreu Plaza, que s’han desplaçat fins al Pavelló de la Colina de Badalona, han dut a terme un entrenament especial, de portes obertes, amb els nens del Futbol Sala Manent Santa Coloma.

Una sessió que ha durat aproximadament una hora i mitja i en què els jugadors de l’equip blaugrana, dividits per grups, han compartit diversos exercicis amb els nois, des de xuts al travesser fins a circuits de precisió, passant per rondos o partidets. Posteriorment, els futbolistes han signat autògrafs i s’han fet una fotografia conjunta amb el centenar de nens del Manent que ha acabat d’arrodonir una jornada festiva per a tothom.

Aquesta activitat és fruit de l’acord de col·laboració que hi ha entre el FC Barcelona i el FS Manent Santa Coloma en matèria del futbol sala formatiu. El proper 2 d’abril els d’Andreu Plaza viatjaran cap a terres lleidatanes, on repetiran l’experiència amb els nens de l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();