Els millors gols i les millors aturades de la Lliga regular

Els millors gols i les millors aturades de la Lliga regular

Abans d’afrontar el playoff és moment de reviure les accions més espectaculars de la temporada amb un vídeo que recull jugades de fantasia d’un equip que lluitarà per guanyar la Lliga

El Barça afronta a partir d’aquest divendres els quarts de final de la Lliga contra el Palma Futsal després d’acabar en tercera posició la Lliga regular. En els 30 partits disputats fins ara l’equip ha marcat 135 gols, alguns de tan espectaculars com la vaselina del pitxitxi Ferrao contra el Peníscola i el xutàs a l’escaire de Dyego a les Canàries. Dues dianes que no poden faltar al vídeo dels millors moments de la Lliga regular, juntament amb jugades de videoteca, com el gol de Joao contra el Catgas, el coast to coast d’Adolfo contra el Palma i les filigranes de Roger contra el Jaén, sense oblidar el gol d’esperó de Quintela que va donar la victòria a Múrcia.

Però si queda clar que hem vist gols espectaculars, tampoc podem oblidar les grans actuacions que ens han regalat els porters Paco Sedano i Juanjo aquest curs. Al vídeo no hi falten les millors aturades de la Lliga, com l’estirada de Sedano que evita un gol a boca de canó de Pablo del Moral a Santa Coloma o el penal decisiu que Juanjo atura contra el Movistar Inter al Palau. En resum, un vídeo espectacular que serveix d’aperitiu per afrontar el playoff amb la màxima confiança. No us el perdeu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut