El triomf de la resiliència

Ni les sis baixes, ni el gol en contra només començar, ni les lesions de Ferrao i Joselito, ni un penal en contra, res de tot això va frenar un Barça Lassa èpic en una nit per recordar contra Movistar Inter

No va ser un triomf qualsevol, ni per la manera ni per les circumstàncies. El Barça Lassa es va sobreposar a totes les adversitats possibles per superar a un equip, Movistat Inter, que acumulava 14 victòries seguides a la lliga i tenia l’oportunitat de deixar vista per sentència la lliga regular. Va ser el triomf d’un equip amb caràcter, que sempre competeix, i que s’ha acostumat a remar a contracorrent, i encara més en la victòria contra Inter.

Sis baixes

El triomf contra Movistar Inter té un valor especial si tenim en compte que l’equip va afrontar el partit amb les baixes de sis jugadors internacionals: els lesionats Sedano, Lozano, Bateria, Aicardo i Rómulo; i el sancionat Tolrà. Sis puntals, sis jugadors que serien titulars en qualsevol equip del món. Contra això, l’equip ha fet pinya i, lluny de buscar excuses, ha seguit competint.

Un gol en contra només començar

Movistar Inter es va avançar en el marcador d’entrada, amb un gol d’Ortiz a la sortida d’un còrner. El rival marcava en el seu primer atac, mentre que Ferrao i Roger enviaven dues pilotes al pal. L’equip va demostrar paciència i va acabar remuntant.

Lesió de Ferrao a l’espatlla

Abans del descans, Ferrao va caure i va patir una luxació a l’espatlla esquerra. A la mitja part, el temps just per posar-li a lloc l’espatlla i tornar a la pista. A la segona part, dos gols decisius del brasiler. Un heroi. Per a més inri, Joselito també es va lesionar al turmell.

Penal en contra

Amb el marcador a favor (3-1), els àrbitres van xiular un penal en contra del Barça amb gairebé tota la segona part encara per jugar-se. El porter Juanjo, a més, va veure la targeta groga per l’acció del penal. Lluny de descentrar-se, Juanjo va aturar el penal i va enterrar d’una plomada les opcions de remuntar de Movistar Inter.

Sense els tres capitans

Amb les baixes de Sedano, Lozano i Tolrà, l’equip es va quedar sense capitans. Andreu Plaza va cedir el braçalet per primera vegada a Dyego Zuffo. El brasiler va respondre a la confiança carregant-se l’equip a l’esquena i marcant quatre gols. El seu primer pòquer com a jugador del Barça. Ha nascut un líder.