El Palau pot decidir la final

El Palau pot decidir la final

El Barça va recuperar el factor pista guanyant el primer partit de la sèrie a Torrejón i si guanya els dos partits de casa es proclamarà campió de Lliga

El Barça Lassa i el Movistar Inter reprenen la final de la Lliga a partir d’aquesta setmana al Palau. La sèrie torna empatada a Barcelona (1-1) i els dos partits que jugarà el Barça a casa el proper dijous (21.30 h) i el proper dissabte (20 h) poden resultar decisius per a la resolució del campionat.

El Barça Lassa va recuperar el factor pista després de guanyar a Torrejón el primer partit de la final a la tanda de penals. En el segon partit, però, el Movistar Inter va igualar la final en imposar-se per 6-1. Els dos equips han demostrat fins ara que la igualtat és màxima i que la final s’acabarà decidint per detalls.

ESTADÍSTIQUES D’AQUESTA TEMPORADA

Aquesta temporada el Barça ha jugat 17 partits al Palau amb un balanç de 14 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Les úniques derrotes han estat contra ElPozo (2-3, a la jornada 8) i contra el Magna Gurpea (1-6, a la jornada 28); mentre que l’empat va ser contra el Saragossa (3-3, a la jornada 22).

DADES PER A L’OPTIMISME

L’únic precedent contra el Movistar Inter aquesta temporada data del 29 de març (jornada 26) amb victòria del Barça Lassa per 6 a 3 amb un pòquer de Dyego i un doblet de Ferrao. A més, els blaugranes han guanyat amb solvència els dos partits a casa del play-off: als quarts de final contra el Palma Futsal (5-1); i a les semifinals contra ElPozo Múrcia (també 5-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut