El liderat en joc contra Movistar Inter

El liderat en joc contra Movistar Inter

Una victòria serviria al Barça Lassa per prendre-li el primer lloc de la classificació al conjunt madrileny i acabar amb una mala ratxa de sis partits sense guanyar a la pista de Movistar Inter

El Barça Lassa visita la pista de l’actual campió en el millor moment possible després d’una victòria incontestable al Palau contra Palma Futsal que ha reforçat la moral de l’equip. “Els dos equips arribem en un bon moment al partit”, explica Andreu Plaza. “Serà un partidàs en tots els sentits, l’afrontem amb moltes ganes i estic convençut que tindrem les nostres opcions”, diu el tècnic del Barça Lassa. “Estem en línia ascendent i tenim ganes de treure’ls el liderat”, remarca Paco Sedano.

Només dos punts separen els dos equips a la classificació després de les deu primeres jornades de lliga, i per aquest motiu en cas de victòria el Barça Lassa seria líder. “És un al·licient més”, reconeix Plaza. “Està clar que són només tres punts, però també està clar que no és un partit més”, argumenta el tècnic. “Si volem lluitar per guanyar títols aquesta temporada toca demostrar-ho en pistes com les de Movistar Inter”, diu Paco Sedano.

El conjunt madrileny manté el bloc de les últimes temporades però amb un canvi significatiu: l’arribada de Bruno Taffy al lloc de Cardinal. “Han canviat l’estil de joc, ara juguen més de 4 però segueixen sent igual de perillosos”, explica Andreu Plaza. “No n’hi haurà prou amb il·lusió per superar-los, també necessitem treball, atac, pressió, i molt més” reconeix l’entrenador del Barça. “Serà interessant veure la seva bona defensa contra el nostre atac”, diu Plaza.

A les files del Barça, Andreu Plaza repeteix convocatòria amb les úniques baixes de Lozano i Bateria. “Serà un partit molt dur a nivell físic i mental”, vaticina Sedano. “Els més veterans de l’equip ja estem molt entrenats en aquestes batalles, però els més joves i nous de l’equip s’hauran d’adaptar a aquest tipus de partits”, diu el porter i capità de l’equip.

Plaza i Sedano també han explicat que Josep Maria Bartomeu ha volgut transmetre a l’equip els seu suport la vigília del transcendental partit contra Movistar Inter coincidint amb la foto oficial que s’ha fet la plantilla amb el president. “Ens ha dit que ho estem fent bé i que seguim en aquesta línia”, ha desvelat Plaza. “El president és conscient que tot és més complicat perquè comencem de zero un projecte nou i per les lesions que hem tingut”, ha explicat el tècnic.

El Barça també lluitarà demà per acabar amb una ratxa negativa de sis partits sense guanyar a la pista de Movistar Inter, amb un balanç de cinc derrotes i un empat en els enfrontaments dels darrers 4 anys. Demà, a partir de les 13,15h i en directe per Esport 3 i Teledeporte l’equip tindrà l’oportunitat de trencar amb aquesta estadística i assolir el liderat de la lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut