El Barça Lassa es juga la segona plaça a Jaén

El Barça Lassa es juga la segona plaça a Jaén

Els blaugranes afronten l’última jornada amb dos punts d’avantatge sobre ElPozo i acabaran segons si guanyen a La Salobreja (21 h, sense televisió)

Arriba la darrera jornada de la Lliga regular, i el Barça Lassa necessita els tres punts en el partit d’aquest vespre a Jaén per acabar en la segona posició (21 h, La Salobreja). Si els blaugranes compleixen i acaben segons, ja saben que s’enfrontarien al Peníscola per obrir el playoff, i tindrien el factor pista a favor a les eliminatòries de quarts i semifinals. El Barça Lassa afronta el partit amb l’única baixa de Rómulo, i Andreu Plaza ha desplaçat a Jaén els 14 jugadors disponibles.

El rival, el Jaén, també necessita una victòria per intentar escalar fins a la quarta posició final amb permís del Xota i del Palma Futsal. A l’anada, els andalusos van caure derrotats per 5-0 al Palau, però Joselito ja ha advertit que el partit d’aquest vespre “no tindrà res a veure amb aquell”. Andreu Plaza avisa que el Jaén “és un dels equips més complets de la Lliga”, i La Salobreja, “una de les pistes més difícils”. A les files del Jaén destaca el porter Dídac, cedit pel Barça Lassa i que està completant una temporada espectacular. Els andalusos també compten amb altres jugadors destacats, com el tanca Boyis, el creador de joc Mauricio i els pivots Solano i Mauricinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut