Dos amics amb ganes de derbi

Dos amics amb ganes de derbi

Adolfo i Dani Salgado es retroben a la prèvia del partit Catgas-Barça Lassa de dissabte amb els dos excompanys i amics empatats a 14 gols en el pitxitxi de la lliga

Després de tota una vida a Santa Coloma, Adolfo visitarà per primera vegada la pista del seu exequip en el derbi d’aquest proper dissabte (16h Esport3/Teledeporte). Serà un partit molt especial perquè es veurà la cara amb molts dels seus millors amics, i entre aquests Dani Salgado, “el meu referent”, com ha dit sempre Adolfo.

Són més que amics. Salgado ha estat com un germà gran per a Adolfo a Santa Coloma. “Des de que vaig aterrar al primer equip amb 16 anyets sempre em va ajudar molt i m’ha donat els millors consells per ser el jugador que sóc ara”, explica Adolfo. El sentiment és compartit. “Adolfo és un 10 com a persona i molt professional en la seva feina”, diu Salgado. “Tot i ser més jove que jo sempre he pogut aprendre molt d’ell, i aquesta temporada el trobo molt a faltar”, diu l’etern golejador del Catgas.

Adolfo i Dani Salgado s’han retrobat aquest matí a Santa Coloma quan només falten tres dies per al derbi. Els dos són ara mateix els màxims golejadors de la lliga amb 14 gols, però ni així existeix cap competència entre ells, al contrari. “Seria bonic que Dani es retirés amb un quart títol de màxim golejador”,  diu Adolfo. “M’encantaria que Adolfo acabés pitxitxi”, explica Salgado. Dos rivals el proper dissabte que són, sobretot, amics per a tota la vida.

Sobre el partit de dissabte, els dos coincideixen. “Un derbi és un derbi i no s’assembla a cap altre partit”, diuen els dos. “Aquesta temporada el Catgas ho està fent molt bé, són un equip més regular i han guanyat en solidesa defensiva”, explica l’ara jugador del Barça. “Sempre hem competit molt bé contra el Barça i ells aquí a Santa Coloma mai han guanyat fàcil”, recorda Salgado.

Dissabte que ve a les 16h arriba un nou derbi a Santa Coloma. El del retorn del fill pròdig Adolfo a casa seva. Un retrobament entre vells amics que supera qualsevol rivalitat esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut