fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona s’ha quedat a les portes d’aconseguir la LNFS. Després d’una temporada complicada, el títol de Lliga s’ha escapat en l’últim partit de la sèrie contra l’Inter, però això no entela el gran tram final de curs que han fet els d’Andreu Plaza. Així ho ha volgut destacar l’entrenador blaugrana, que ha assegurat que no pot demanar més a l’equip. “Hem aconseguit un dels objectius, que era la classificació per a la Champions, i hem tingut possibilitats reals de guanyar la Lliga. Només tinc paraules d’agraïment per al meu equip i per al meu staff”, ha declarat.

Tot i que ha volgut felicitar el Movistar Inter pel títol, “merescut campió per l’extraordinària temporada", Plaza ha volgut ressaltar “la valentia” amb què els seus han jugat aquest darrer enfrontament, especialment a la segona meitat. “No ha pogut ser, però em quedo amb el fet que hem donat la cara fins a l’últim minut de l’últim partit de la sèrie”.

Per tot plegat, i després d’una temporada complicada en forma de contratemps i lesions, l’entrenador ha valorat positivament el curs, el seu primer com a tècnic del Barça Lassa. També ho han fet Roger Serrano i Sergio Lozano, per aquestes adversitats que s’han hagut de superar i per haver pogut arribar a l’últim partit amb opcions. Tots dos han assegurat que ha estat “una llàstima”, però que es queden amb el fet que “l’equip ha pogut lluitar fins al final”.

Txus Lahoz: “Ens hem deixat la pell”

En la mateixa línea s’ha mostrat Txus Lahoz, el mànager general de la secció de futbol sala. Després del partit, i malgrat la derrota, també ha volgut felicitar l’esforç dels jugadors blaugrana, que “han lluitat fins al final i han tingut les seves oportunitats davant d’un equipàs com l’Inter”. “Hem donat la cara. Amb tots els entrebancs que hem patit durant la temporada, hem pogut competir. Ens hem deixat la pell i ens hem de quedar amb el fet que la propera temporada tornarem a jugar a Europa”, ha sentenciat.
Tornar a dalt