ElPozo Múrcia – FC Barcelona Lassa: El Palau haurà de treure la màgia (3-2)

Els d’Andreu Plaza ho intenten fins al final, però no poden emportar-se el primer punt de la sèrie de semifinals i hauran de disputar el partit del Palau amb la necessitat de guanyar per continuar optant a la final pel títol de la LNFS

El FC Barcelona Lassa de futbol sala no ha pogut endur-se un triomf de Múrcia. En el primer partit de les semifinals del títol de la LNFS, els d’Andreu Plaza han caigut a la pista d’ElPozo (3-2), i ara es veuen amb l’obligació de guanyar al Palau per continuar amb vida en aquest play-off. Una primera part no gaire afortunada (2-1), així com uns primers minuts de la represa en què els locals han ampliat distàncies (3-1), han condemnat un Barça que ho ha intentat fins al final i que ha tingut l’empat a tocar, però que no ha tingut sort de cara a porteria. Així doncs, ara l’eliminatòria es desplaça cap al Palau, que haurà de treure tota la seva màgia per ajudar l’equip a sumar un triomf que permeti forçar el tercer duel.

Tot plegat, després d’un primer enfrontament que ha tingut dues versions del Barça. La del primer tram, però, ha acabat pesant més. I és que ha estat una primera meitat complicada davant d’un ElPozo que ha tingut la major part de les ocasions, especialment després de l’empat d’Adolfito (1-1, min 7). Un gol blaugrana que s’ha marcat uns minuts més tard que el primer d’ElPozo, el que ha fet Pito (1-0, min 4) i que ha arribat després d’una gran recuperació de Roger, que ha fet la passada de la mort per al jugador de Santa Coloma. Reacció barcelonista, no obstant, que ha estat tallada pels murcians, que han buscat el segon amb insistència. Juanjo, però, amb grandíssimes aturades de mèrit –la més clara, un mà a mà amb Raúl Campos (min 10)– ha mantingut durant molts minuts un empat que, finalment, s’ha trencat als últims segons abans de descans. Perquè el porter del Barça Lassa no ha pogut evitar que Miguelín, de penal, fes el 2-1 a manca de quatre segons per al pas pels vestidors (2-1, min 20).

Reacció insuficient

Tot i que els primers minuts de la represa no han estat positius, perquè Álex ha ampliat distàncies en un servei de cantonada (3-1, min 22), la reacció del Barça ha estat contundent. Hi ha ajudat una jugada individual de Lozano, que ha marcat un golàs amb una canonada que ha tornat a ajustar el marcador (3-2, min 23). A partir d’aquí els d’Andreu Plaza han començat a dominar. De fet, Ferrao, Bateria (min 27), Adolfo (min 30), Tolrà (min 31) i Dyego (min 35) han estat a punt de fer l’empat. Aquestes accions a poc a poc han endarrerit les línies d’un conjunt murcià que, això sí, ha gaudit d’un doble penal per sentenciar –Juanjo ha desviat el xut de Bebe (min 35).

El porter jugador blaugrana, als darrers minuts, ha acabat de tancar els locals, que s’han dedicat a defensar i a fer que les accions ofensives del Barça no arribessin a bon port. Així, tot i que en l’última jugada del partit Aicardo ha tingut l’empat, els catalans no han tingut sort i hauran de tornar a Barcelona amb la necessitat de guanyar per allargar l’eliminatòria. Dimecres, dia 31, a les 21.30 hores el Palau viurà un partit a cara o creu.