Pescados Rubén Burela – FC Barcelona Lassa: Una gran segona part dóna tres punts més (1-5)

Després d’un primer temps igualat, els blaugrana han imposat la seva qualitat a la represa amb gols d’Adolfo, Dyego, Quintela, Aicardo i Tolrà

El FC Barcelona Lassa de futbol sala continua sumant de tres en tres, aquest cop a domicili. A la pista del Burela, els homes d’Andreu Plaza s’han imposat per un clar 1-5 gràcies a una gran segona part. En el primer temps ha regnat la igualtat, fins i tot al marcador (1-1 al descans), però a la represa els blaugranes han donat el cop definitiu amb dos gols ràpids i han acabat sentenciant. Adolfo, Dyego, Quintela, Aicardo i Tolrà, en aquest ordre, s’han repartit els gols d’un Barça Lassa que suma la quarta victòria consecutiva a la Lliga i ja té 12 punts.

El Barça Lassa ha començat dominant, portant el pes del partit i controlant bé els intents de contraatac del conjunt local. En atac, però, faltava precisió en l’última passada. A base d’insistència, els blaugranes han comptat amb les primeres opcions de marcar, però Álex, el porter local, ho ha evitat. Amb el pas dels minuts, el joc s’ha anat equilibrant, i Juanjo també ha hagut d’intervenir per salvar el gol del Burela en alguna ocasió.

El partit s’ha obert, i tots dos equips han comptat amb opcions de marcar. L’intercanvi d’ocasions s’ha traduït en intercanvi de gols. Al quart d’hora de joc, Adolfo ha donat el primer avís amb un mà a mà que ha salvat Álex, però al minut següent no ha fallat, i ha definit al segon pal una acció d’estratègia. El Barça Lassa estava sabent guanyar l’esquena de la defensa rival, i en la jugada següent Roger ha estat a punt d’ampliar el marcador en una acció molt semblant. Però quan millor es trobava el conjunt d’Andreu Plaza, Burela ha igualat el matx mitjançant Jorge Bellvert.

Màxima efectivitat per guanyar

L’equilibri era màxim en arribar al descans, però Joselito ha estat a punt de desfer l’empat en l’última jugada. Començava el segon temps amb tot per decidir, i el Barça Lassa no ha donat ni un respir al conjunt local. Dyego, amb un xut des de fora de l’àrea, i Quintela, aprofitant una pilota morta en una jugada a pilota aturada, han donat avantatge als culers. El conjunt local no ha sabut encaixar aquests dos gols ràpids, i el Barça ha dominat per complet el ritme del joc. Ferrao ha estat a punt d’ampliar l’avantatge, però qui ho ha aconseguit ha estat Aicardo amb un magistral llançament de falta.

Amb l’1-4, Burela ha optat pel porter jugador. Ha combinat bé, però la defensa blaugrana no ha ofert cap opció. Ni tant sols en un penal comès per Rómulo. Juanjo s’hi ha lluït sota pals per salvar un gol que hauria ficat els gallecs en el matx. Poc després, Tolrà ha recuperat una pilota al seu camp i ha sentenciat definitivament el duel. Els tres punts han volat a Barcelona, i ara serà el torn de la Copa del Rei. Els d’Andreu Plaza visitaran el Llevant el proper dimarts en l’anada dels vuitens de final.