Centrats en el playoff

Centrats en el playoff

Andreu Plaza i Paco Sedano afronten l’eliminatòria contra el Palma Futsal amb la màxima ambició tot i reconèixer la decepció per haver acabat tercers la Lliga regular

Dues derrotes contra el Xota i el Jaén en les tres últimes jornades de la Lliga regular han condemnat el Barça a la tercera posició final. Com a “càstig” tocarà una eliminatòria duríssima de quarts contra Palma Futsal. Serà al millor de tres partits, el primer a Palma i els altres dos al Palau. Després d’una setmana d’aturada de la competició, el playoff contra el Palma Futsal començarà el proper divendres dia 12 (21.15 h Son Moix).

Aquesta setmana l’equip ja ha començat a preparar el playoff, encara amb el mal regust de boca de la derrota a Jaén. L’entrenador Andreu Plaza i el capità Paco Sedano saben que ara ja no serveix de res lamentar-se i que toca mirar endavant i recuperar la confiança i les bones sensacions de cara als quarts de final contra el Palma Futsal.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

“Hem estat tocats anímicament perquè en tres setmanes hem passat de ser líders a ser tercers. Està clar que només podem mirar endavant perquè ja no compta res del que ha passat fins ara. Hem de pensar només en el partit contra el Palma Futsal, i, si fem les coses bé com sabem i preparem bé aquesta eliminatòria, tenim moltes possibilitats de tirar-la endavant”.

Declaracions de Paco Sedano, capità del Barça Lassa

“Està clar que hem fet un final de temporada irregular. Ara toca tornar a començar de zero i remuntar el vol. Toca aixecar-se i seguir. Comença el moment clau de la temporada i hem d’estar forts per intentar assolir els objectius que ens hem marcat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut