Aspil Vidal Ribera Navarra – FC Barcelona Lassa: Remuntada d’orgull clau per a la Lliga (2-3)

Els blaugranes aixequen dos gols en contra gràcies a les dianes de Joselito (2) i Dyego i se situen líders provisionals

El Barça Lassa ha aconseguit aquest dissabte una gran remuntada davant l’Aspil Vidal Ribera Navarra que el deixa com a líder provisional de la Lliga Nacional de Futbol Sala, en espera del que faci aquest diumenge el Movistar Inter. Els blaugranes han començat encaixant dos gols, però han reaccionat a temps. Joselito ha retallat distàncies abans del descans, i de nou Joselito i Dyego, de doble penal a l’últim minut, han segellat una remuntada espectacular.

Els d’Andreu Plaza han començat amb moltes ganes de sumar els tres punts a Tudela. Així, ja en la primera jugada Adolfo ha tingut una bona ocasió per marcar el primer gol. Als primers minuts el Barça ha controlat la possessió, i el Navarra es limitava a defensar-se amb ordre.

Les ocasions blaugrana s’han anat succeint, però el porter Molina i el poc encert en la definició feien que els culers no s’avancessin en el marcador. A poc a poc, el conjunt navarrès s’ha anat animant i ha començat a sumar oportunitats. El primer avís ha estat al minut 7, i Juanjo ha hagut d’evitar el gol amb una bona intervenció. La diana navarresa ha arribat al minut 13 en una jugada d’estratègia en què Luisma ha rematat a la perfecció un servei de banda. Eren minuts difícils per als barcelonistes, que només dos minuts més tard han encaixat el segon, obra de Pedro.

Semblava que el resultat no es mouria fins al descans, però un últim minut boig ha acabat amb 2-1 al final dels primers vint minuts. Una gran jugada de Dyego per la banda ha finalitzat amb Joselito fent el primer dels catalans al segon pal. Instants més tard, el Navarra ha estavellat una pilota al pal, però també Joao ha tingut una bona ocasió per empatar. El 2-1 ho deixava tot obert per a la segona meitat.

Joselito i Dyego certifiquen la remuntada

El Barça ha començat molt fort la segona meitat i aprofitava qualsevol pèrdua de pilota per sortir en tromba. Així, abans de complir-se el primer minut, Roger ha gaudit d’un un contra un que ha desviat el porter navarrès. També Juanjo ha hagut d’intervenir per evitar la diana de l’Aspil Vidal només un minut més tard. Els dos porters estaven protagonitzant un gran duel, sobretot Molina, que jugada rere jugada desbaratava les opcions blaugrana.

Passaven els minuts i el Barça aconseguia generar ocasions, però el gol no arribava. La malastrugança s’ha trencat al minut 33, quan Ferrao ha assistit a Joselito perquè marqués per sota les cames del porter (2-2). Als últims minuts qualsevol dels dos equips hauria pogut fer el tercer, però ha estat el Barça el que ho ha aconseguit. La sisena falta dels de Tudela l’ha aprofitat de manera magistral Dyego per fer la diana de la victòria amb un doble penal (2-3, min 39). A partir d’aquell moment, els navarresos han utilitzat la figura del porter jugador, però el Barça ha defensat bé l’avantatge fins al final i ha certificat una remuntada d’orgull de tot l’equip en una pista complicada. El proper enfrontament és divendres (21.15) al Palau contra el Ríos Renovables.