Andreu Plaza: “Serà un derbi molt igualat”

Andreu Plaza: “Serà un derbi molt igualat”

El tècnic del Barça Lassa adverteix que el Catgas encara no ha perdut cap partit a casa i s’espera un partit “dur, intens i competit”

Andreu Plaza i Jesús Aicardo saben que el derbi “és un partit especial i diferent a la resta”. Així ho han expressat a la prèvia del partit de dissabte a Santa Coloma (16h, Esport3 i Teledeporte). Els dos s’esperen un “partit complicat” i saben que la dificultat serà doble perquè “Catgas està fent una gran temporada” i perquè “la seva afició sempre pressiona molt”, coincideixen els dos. Per a Andreu Plaza la clau serà “mantenir l’ordre defensiu contra un equip molt ofensiu” i Aicardo remarca la importància de “no perdre en cap momento la concentració ”. Aquestes són les frases més destacades que han dit els dos a la prèvia del partit:

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

DERBI: “És un dels partits que tenim marcats en vermell al calendari. Un derbi sempre és diferent i Santa Coloma és una pista molt difícil amb un ambient molt fort. Nosaltres estem en bona dinàmica, però ells encara no han perdut cap partit a casa i estan jugant molt bé. Serà un partit dur, intens i molt igualat. Esperem que sigui un derbi molt atractiu per a l’espectador.”

CLAUS: “Nosaltres necessitarem defensar molt bé perquè el Catgas és un equip molt ofensiu amb jugadors molt determinants com Salgado, Corvo, Sergio i Maxi. Ells fan un joc més directe i esbojarrat i serà clau mantenir l’ordre i controlar el partit mantenint la concentració defensiva en tot moment.”

ÓSCAR REDONDO: “És un molt bon entrenador i me n’alegro molt per ell perquè vam coincidir a Santa Coloma i me l’aprecio. Com a jugador era molt diferent d’ara. Era més d’un contra un, de conducció, i ara és un entrenador que li demana al seu equip que jugui a dos tocs. Ho està fent molt bé i li desitjo que li segueixi anant tot molt bé.”

BATERIA: “Bateria ha tornat molt animat i amb bones sensacions al genoll. Ara comencem la readaptació, però no ens posem terminis perquè el més important és evitar una recaiguda.”

Declaracions de Jesús Aicardo, jugador del Barça Lassa:

DERBI: “Sabem que el derbi serà molt complicat, ells estan jugant molt bé aquesta temporada i la seva afició pressiona molt. Haurem d’estar molt concentrats per treure el partit endavant”.

LIDERAT: “La victòria a la pista de Movistar Inter ens va anar molt bé per demostrar-nos a nosaltres mateixos que podem competir contra qualsevol equip. El liderat ara mateix no vol dir res, però sí que és un indicatiu que les coses s’estan fent bé i hem de seguir en aquesta línia.”

FUTUR: “Els partits contra Catgas i Jaén són molt importants per acabar la primera volta com a líders i partir com a caps de sèrie a la Copa. Ens esperen dos partits molt complicats i ara toca pensar només en el derbi.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut