Andreu Plaza:

Andreu Plaza: "L'equip ha demostrat que vol i que pot"

L’entrenador del Barça de futbol sala creu que la victòria contra ElPozo va ser “explícita” i els “reforça” de cara al tercer partit de la sèrie

L’entrenador del Barça Lassa de futbol sala, Andreu Plaza, es va mostrar aquest dimecres molt satisfet després de derrotar ElPozo (5-1) al Palau Blaugrana i forçar el tercer partit en les semifinals del play-off pel títol de Lliga. “Crec que hem demostrat que volíem guanyar el punt. Hem estat valents i no hem especulat, que és la consigna que teníem. De vegades surt bé i de vegades no, però hem estat bé en la finalització i hem tingut coratge i ànims per superar una situació difícil. L’equip ha demostrat que vol i que pot”, va valorar el tècnic blaugrana.

Plaza també va voler destacar el valor d’una victòria així de contundent contra ElPozo, i espera que això pugui tenir conseqüències en el tercer partit: “És un equip que ha guanyat competicions i que portava onze partits sense perdre a la Lliga. És un resultat explícit i els ha de fer pensar que dissabte serà dur també per a ells. Un marcador així ens reforça”.

El tècnic gironí va tenir, a més, paraules d’elogi per a l’afició, que no va parar d’animar el seu equip durant tot el matx. “És increïble el suport i els ànims que ens han donat, fins i tot en els moments més difícils de la primera part. Ha estat extraordinari”, va explicar.

També alguns jugadors van aprofitar el postpartit per fer una valoració del partit i de com s’estava desenvolupant la sèrie. Per Adolfo, l’equip està “preparat per competir a qualsevol nivell”. Segons Roger, “A Múrcia ho donarem tot i hi deixarem la pell. Espero que sigui un partit similar a aquest”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut