Andreu Plaza: “Hem après la lliçó de Gran Canària”

Andreu Plaza: “Hem après la lliçó de Gran Canària”

El tècnic i Adolfo fan autocrítica després de l’últim empat i estan convençuts que les errades que van costar dos punts a les Canàries no es tornaran a repetir

El Barça Lassa afronta aquest dimecres el partit de la 21a jornada de la LNFS contra el Burela (20 h, Palau Blaugrana), només quatre dies després del dolorós empat de dissabte a Gran Canària. Andreu Plaza i Adolfo Fernández s’agafen el duel d’aquest dimecres com una oportunitat per demostrar que l’equip continua en la bona línia tot i l’ensopegada de l’última jornada. Tècnic i jugador han comparegut aquest dimarts davant dels mitjans en roda de premsa i també han parlat obertament dels motius de l’empat a les Canàries.

Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

AUTOCRÍTICA: “Estàvem molt enfadats després del partit a Gran Canària, perquè el matx estava mort i el vam fer reviure nosaltres. Són coses que passen i no seré avantatgista, ni ara ni mai, i no diré ni que va ser culpa de les baixes ni de la falta de rotacions ni res d’això. Van ser tres errades infantils en la sortida de pilota nostra als últims tres minuts, i hi ha poc més a dir. Hem après la lliçó i aquesta circumstància no crec que es torni a repetir”.

BURELA: “A la segona volta els rivals comencen a estar esgotats, i cada partit a partir d’ara serà molt complicat i hem d’estar al 100%. Segurament a la primera volta el Burela no devia pensar a treure punts contra nosaltres perquè no és la seva Lliga, però això ja no val perquè la seva Lliga ara és cada partit”.

EXIGÈNCIA: “Les baixes fan que jugadors que fins ara han jugat menys tinguin més minuts i hagin d’aportar més. És el cas de Roger, que ara mateix està molt bé i amb molta confiança. És un jugador que creu en ell mateix i ens està aportant molt ara mateix”.

Adolfo, jugador del Barça Lassa:

MOTIVATS: “Estem molt confiats que podem mantenir la bona dinàmica que teníem fins ara. Si ja en teníem ganes, ara encara en tenim més després de l’empat de dissabte. De les errades se n’aprèn. Tots hem fet l’autocrítica i hem analitzat el que va passar perquè no es torni a repetir”.

BURELA: “El Burela vindrà al Palau a donar-ho tot. Ells estan immersos en una dinàmica negativa i tenen molta necessitat de sumar, però si fem les coses com sabem estic convençut que obtindrem els tres punts”.

AUTOCONFIANÇA: “Tenim quatre baixes molt importants –Lozano, Rómulo, Bateria i Aicardo–. Són quatre jugadors de talla mundial que serien titulars en tots els equips. Per això tots els jugadors d’aquest equip hem de fer un pas endavant i tenir plena confiança en nosaltres mateixos i en tots els companys. Tots –club, staff i jugadors– estem convençuts que els que hi som ho tirarem endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut