Andreu Plaza: “Estem dolguts però no estem preocupats”

Andreu Plaza: “Estem dolguts però no estem preocupats”

Després de la derrota a la Copa a la pista del Llevant, el tècnic recorda que “l’equip encara està en fase de construcció i necessita temps”, i adverteix que per superar el Ribera Navarra aquest divendres farà falta “màxima concentració i intensitat”

El tècnic del Barça Lassa, Andreu Plaza, ha aprofitat la compareixença davant dels mitjans prèvia al partit contra el Ribera Navarra per analitzar en fred la derrota a la Copa. Tot i reconèixer que l’eliminació “és un cop dur”, Plaza valora positivament l’evolució de l’equip des del començament de la competició oficial i demana “més temps per greixar la maquinària”. Aquestes són les declaracions més destacades del tècnic a la prèvia del partit Barça Lassa-Aspil Vidal Ribera Navarra.

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del Barça Lassa

“És clar que és dur caure eliminats a la Copa, perquè era un títol que volíem guanyar. Aquest tipus de competicions estan pensades perquè hi hagi sorpreses, a partit únic i a pista rival, i ens ha tocat a nosaltres. Tot i això, vam competir bé fins al final i el partit l’hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips.”

“No hem de mirar cap enrere. El calendari no dóna treva i en el nostre cas és bo que després de la derrota ara tinguem un altre partit ràpidament i tinguem l’oportunitat d’oblidar el primer entrebanc de la temporada”.

“Nosaltres hem jugat nou partits oficials des del 6 d’octubre, i aquest divendres jugarem el desè partit en 30 dies. El projecte necessita una mica de temps per greixar la maquinària i ens falten entrenaments tots junts. Ara tots els partits són difícils, i més després d’una derrota que esperem que no ens afecti més del compte anímicament. Haurem d’estar molt concentrats i molt intensos per intentar superar el Ribera Navarra.”

“Tothom necessita un temps per construir alguna cosa. Encara estem en fase de construcció. Hi ha jugadors que encara s’estan aclimatant, i hem tingut la mala sort de tenir dos jugadors clau lesionats –Bateria i Lozano–. La competició ens ha obligat a començar sense estar encara llestos. A la Lliga els resultats són bons. L’entrebanc de la Copa ha estat una llàstima, però no estem ni preocupats ni enfadats. Estem dolguts per l’eliminació, però estem en la línia que esperàvem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut