fcb.portal.reset.password

El Barça s’enfronta aquest divendres a Jumilla (21h, Palau Blaugrana) després d’una setmana marcada per la lesió de Rómulo i l’absència de fins a nou jugadors per compromisos internacionals. La secretaria i el cos tècnic han apostat pel planter en comptes d’acudir al mercat d’hivern i han optat per pujar a dos jugadors del filial, Xavi Cols i Sergio González, per suplir l’absència de Rómulo. De tot plegat n’han parlat a la prèvia del partit contra Jumilla el tècnic Andreu Plaza i Roger Serrano, un dels representants del planter al primer equip.

Declaracions d’Andreu Plaza, tècnic del FC Barcelona Lassa

JUMILLA: “Jumilla és una incògnita perquè ha fet molts canvis a la plantilla darrerament i tenim poca informació. Nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos i la clau serà afrontar el partit amb bona mentalització després d’una setmana complicada per la lesió de Rómulo i la falta d’entrenaments per culpa dels compromisos internacionals”.

RÓMULO: “La lesió de Rómulo és un entrebanc més. Les baixes són importants però cada vegada estic més convençut del nostre grup i l’equip s’està fent molt fort amb tants problemes. Hem parlat amb els jugadors i ens diuen que ho trauran endavant sigui com sigui, amb baixes o sense i amb l’ajuda del filial. I això ens dóna tranquil·litat perquè sabem que ho diuen convençuts. Per sort vam fer una plantilla llarga i tenim recursos”.

APOSTA PEL PLANTER: “No és fàcil fitxar i menys amb un grup com el nostre, amb 14 jugadors del nivell que tenim nosaltres. Per igualar o superar el que tenim és molt complicat. La gent del planter està picant molt fort a la porta del primer equip i toca apostar per ells. Som coherents amb el que hem plantejat  des del principi i els resultats ens donaran o ens trauran la raó. El que està clar és que la qualitat dels jugadors del B és suficient per donar-los l’oportunitat de demostrar-ho”.

SENSE EXCUSES: “Toca tirar endavant amb les nostres circumstàncies i no hi ha excuses que valguin. Tothom ha de tenir els peus a terra: jugadors, directiva, cos tècnic i aficionats. Ningú esperava les lesions i ningú les volia, però ha passat i ha tocat prendre decisions d’urgència amb rapidesa. Les valoracions les farem a final de temporada, però no vull posar les lesions com a excusa. Tirarem endavant, continuarem treballant i crec que hem près la decisió correcta”.

Declaracions de Roger Serrano, jugador del Barça Lassa:

XAVI COLS I SERGIO: “Em fa molta il·lusió que el Xavi i el Sergio pugin al primer equip. Van líders de Segona i és per mèrits propis perquè estan a un nivell molt alt. Ja van fer la pretemporada amb nosaltres i segur que ens ajudaran, sobretot a seguir competint en els entrenaments i segur que els minuts que estiguin en pista ho faran molt bé”.

PLANTER:  “Per nosaltres que som de la casa és un orgull l’aposta pel planter. Quan nosaltres estàvem al B no hi havia jugadors del filial al primer equip, i ara això ha canviat. És un orgull que s’aposti per la base i ara ens toca a nosaltres demostrar que valem”.

RÓMULO: “La lesió de Rómulo és un pal dur perquè estava en un molt bon moment . S’havia adaptat del tot i havia agafat el lideratge que se li demanava. Però tota la plantilla tenim molta confiança en nosaltres i a veure si entre tots podem fer que la seva absència no es noti gaire i aconseguim tirar endavant tot i les baixes”.

JUMILLA: “Tenim l’experiència del partit de Copa contra el Llevant i sabem que no podem sortir mai relaxats. Jumilla té molts jugadors nous i tenim poca informació, però el que sí està clar és que vindran al Palau sense res a perdre i hem d’estar alerta i concentrats per evitar sorpreses”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();