fcb.portal.reset.password

Arriba el derbi, i el cos tècnic i els jugadors del Barça Lassa volen aprofitar per girar full definitivament de la desfeta contra el Xota. Andreu Plaza i Adolfo són conscients de la importància dels tres punts contra el Catgas Energia per assegurar la segona plaça i també per recuperar el crèdit de l’afició.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

DERBI: “Entren en joc molts sentiments. Els derbis són partits sempre diferents i gens fàcils. La clau serà mantenir la identitat de tot el que hem fet durant l’any. Esperem comptar, com sempre, amb el suport de la gent i que siguem capaços de tirar el partit endavant perquè és molt important per a nosaltres”.

AUTOCRÍTICA: “No vam calibrar bé ni la dificultat ni la importància del partit contra el Xota, començant pels tècnics. Ens vam equivocar, perquè no en vam fer una bona lectura. El derbi és una bona oportunitat per compensar el públic per la mala imatge de l’últim partit”.

LIDERAT: “És molt difícil que l’Inter punxi contra el Cartagena, però a nosaltres no ens queda un altre remei que guanyar sí o sí els dos partits que falten pensant, sobretot, a assegurar la segona plaça i esperar”.

Declaracions d’Adolfo Fernández, jugador del Barça Lassa

SENTIMENTS: “Els derbis són partits únics. Serà molt especial perquè serà el meu primer derbi al Palau amb la samarreta del Barça. Només val la victòria i volem fet un bon partit per demostrar a la nostra afició que volem continuar lluitant per guanyar aquesta Lliga”.

XOTA: “No va sortir res del que teníem previst. Ja hem fet autocrítica entre tots i ara toca compensar l’afició. No podem tornar a fallar de la manera com ho vam fer l’altre dia”.

RAFA LÓPEZ: “Jo sempre he dit que vull un Rafa López al meu equip. S’hi ha adaptat molt bé i és un treballador nat. Amb gent com ell és molt fàcil entendre’s, i sempre suma”.

Aicardo comença a entrenar-se amb el grup

El jugador andalús ja encara el tram final de la recuperació de la lesió al lligament lateral intern del genoll dret que es va fer el passat 24 de febrer en el partit contra el Saragossa. Joselito també s’entrena des d’aquesta setmana amb normalitat amb la resta del grup.

Tornar a dalt