A Múrcia amb l’ambició intacta

A Múrcia amb l’ambició intacta

Andreu Plaza i Ferrao destaquen la importància del partit per no despenjar-se del líder, el Movistar Inter, a la classificació i remarquen que l’equip afronta el duel “hipermotivat”

ElPozo és l’últim equip que va guanyar el Barça Lassa a la Lliga. Va ser el 26 de novembre, i des d’aleshores els blaugranes s’han mantingut invictes durant una volta sencera de la competició amb 13 victòries i 2 empats. Amb aquests resultats el Barça manté obert el pols amb el Movistar Inter pel liderat de la Lliga, amb 3 punts menys que el conjunt madrileny i 4 més que ElPozo. I precisament per aquest motiu és important sumar els 3 punts aquest dissabte a Múrcia, per no despenjar-se del Movistar Inter i continuar optant al liderat de la Lliga.

“Ara tenim el cap 100% en aquest partit, i després ja pensarem en la Copa”, ha dit el tècnic Andreu Plaza. “Els 3 punts són molt importants per als dos equips per continuar optant al liderat de la Lliga, i afrontem el partit extramotivats”, ha explicat Plaza. “Precisament la clau serà que aquesta motivació no ens jugui una mala passada i ser capaços de jugar amb tranquil·litat i gestionar bé les emocions”, ha dit l’entrenador del Barça Lassa.

“És un dels partits de l’any”, reconeix Ferrao. “Ells tenen molta qualitat i és molt important que no cometem errors per no donar-los opcions”, ha explicat el pivot brasiler. “L’equip que cometi menys errors s’endurà la victòria”, creu Ferrao. “Nosaltres anem per davant d'ElPozo a la classificació per mèrits propis i afrontem el partit amb la màxima ambició i convençuts de les nostres possibilitats”, ha conclòs Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut